Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Grohe thermostaatkraan repareren of vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: grohe thermostaatkraan repareren of vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: grohe thermostaatkraan repareren of vervangen

Grohe thermostaatkraan repareren of vervangen

De douche-thermostaat kraan (Grohe Grohterm 1000) wordt niet veel warmer dan lichaamstemperatuur. Geprobeerd uit elkaar te halen en ontkalken. Dit is denk ik niet goed gegaan. Weet niet of kraan nog te redden is, ik denk het wel. Anders heb ik een nieuwe kraan en installatie nodig.

Grohe douchekraan monteren

De "Grohe" thermostaatkraan in de douche vervangen door een nieuw kraan.

Grohe Compas 2000 thermostaatkraan plaatsen

Oude thermostaatkraan werkt niet meer naar behoren. Graag vervangen. Nieuwe kraan (zelfde model) is aanwezig.

Grohe thermostaatkraan afstellen

Onze Grohe thermostaatkraan voor de douche wordt steeds warmer en moet opnieuw worden afgesteld door een specialist. De kraan is drie tot vier jaar oud.

Grohe thermostaatkraan repareren

De kraan geeft geen koud water. Grohterm 2000

Grohe regendouche monteren

Ik wil graag een Grohe thermostaatkraan/regendouche laten monteren. Het betreft Vitalio Start system 160 van Grohe, onlangs gekocht bij Praxis. Deze kraan/regendouche moet in de plaats komen van een andere (thermostaat)kraan. De afmetingen van de nieuwe kraan zijn gelijk aan die van de oude (150 mm).

Thermostaatkraan ombouwen

Wij hebben een nieuwe Grohe Thermostatische Douche kraan 12 cm FG Trend New Th. DK 12 gekocht. Bij het monteren van de kraan bleek de leiding andersom te zitten. Nu heb ik van Plieger het artikelnummer gekregen van een omruilthermostaat er staat nog bij 0436245 Therm Cartouche Omgekeerd 1/2 kunt u mij zeggen of ik dit zelf kan en wat de kosten van de thermostaat bedragen?

Badkraan vervangen

Wij willen de huidige badkraan vervangen door een Grohe kraan (een gewone kraan, dat wil zeggen: geen thermostaatkraan). De kraan is al in ons bezit.

Grohe thermostaatkraan in de douche repareren

Grohe Euphoria thermostaatkraan functioneert opeens niet meer goed. Temperatuur is veel lager dan wordt ingesteld of is even warm en dan kouder, met name als de kraan helemaal wordt open gezet. Wie heeft hier ervaring mee en kan dit oplossen?

Kranen door thermostaatkranen vervangen

Ik wil een thermostaatkraan plaatsen op een radiator. Gehele CV installatie is van 2016. En ik wil een koud/warm waterkraan vervangen door een thermostaatkraan. Ik heb een nieuwe thermostaatkraan, een douchekraan van Grohe, kan er een andere uitloop aan in plaats van de doucheslang?

Partners

Partners van Casius