Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Grohe thermostaatkraan repareren of vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: grohe thermostaatkraan repareren of vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: grohe thermostaatkraan repareren of vervangen

Grohe Vitalio Joy 260 installeren

Graag willen wij de Vitalio Joy 260 doucheset van Grohe laten monteren. De set bestaat uit een thermostaatkraan, douchekop en regendouche. Bestaande set demonteren. Alle materialen zijn in huis.

Grohe regendouchesysteem installeren

Het installeren/vervangen van de huidige (stort)douche thermostaatkraan. Voor een Grohe regendouchesysteem Vitalio Start. Gaarne zo spoedig mogelijk.

Keukenkraan en bad/douche-thermostaatkraan installeren

Graag offerte voor het installeren van een Grohe badkraan (Precision Trend thermostatisch) en een Aqualino Mareno keukenkraan. Bad/douchekraan vervangt een bestaande Grohe kraan met dezelfde hartafstand van 15 cm. Indien mogelijk de opdracht nog deze week uit laten voeren.

Grohe Edge badkamerkraan monteren

Klant wenst graag een Grohe Edge thermostaatkraan in de badkamer laten monteren. De oude kraan moet ook gedemonteerd worden. Klant wenst uitvoering graag op korte termijn in verband met het lekken van de huidige kraan. Klant heeft de nieuwe kraan al in het bezit. Klant kan eenvoudig de waterdruk van het leidingwerk halen.

Grohe thermostaatkraan repareren of vervangen

De douche-thermostaat kraan (Grohe Grohterm 1000) wordt niet veel warmer dan lichaamstemperatuur. Geprobeerd uit elkaar te halen en ontkalken. Dit is denk ik niet goed gegaan. Weet niet of kraan nog te redden is, ik denk het wel. Anders heb ik een nieuwe kraan en installatie nodig.

Grohe douchekraan monteren

De "Grohe" thermostaatkraan in de douche vervangen door een nieuw kraan.

Grohe Compas 2000 thermostaatkraan plaatsen

Oude thermostaatkraan werkt niet meer naar behoren. Graag vervangen. Nieuwe kraan (zelfde model) is aanwezig.

Grohe thermostaatkraan afstellen

Onze Grohe thermostaatkraan voor de douche wordt steeds warmer en moet opnieuw worden afgesteld door een specialist. De kraan is drie tot vier jaar oud.

Grohe thermostaatkraan repareren

De kraan geeft geen koud water. Grohterm 2000

Grohe regendouche monteren

Ik wil graag een Grohe thermostaatkraan/regendouche laten monteren. Het betreft Vitalio Start system 160 van Grohe, onlangs gekocht bij Praxis. Deze kraan/regendouche moet in de plaats komen van een andere (thermostaat)kraan. De afmetingen van de nieuwe kraan zijn gelijk aan die van de oude (150 mm).

Partners

Partners van Casius