Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Geiser vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: geiser vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: geiser vervangen

Vaillant douchegeiser installeren

Geiser vervangen van een ouder type die trouwens defect is. Het betreft de installatie van een 'MAG mini NL 11-0/1 XZ L' (zie foto). Alle materialen zijn aanwezig. Klus is inclusief het afvoeren van de oudere geiser.

Geiser vervangen

Graag wil ik mijn geiser in mijn stacaravan in Heerde laten vervangen. Deze lekt water er is een onderdeel kapot. Heb geen idee hoe oud deze geiser is. Graag ook een offerte met combinatie prijs inclusief plaatsen en aanschaf van een nieuwe geiser of eventueel een huurcontract. Mijn oude geiser betreft een Vaillant MAG NL 135/12XZ butaan-propaan. Tevens zou ik graag advies willen over het afsluiten van een onderhoudscontract in combinatie met de gaskachel.

CV installatie en radiatoren plaatsen

Huidige situatie: gaskachel en geiser. Vervangen door een cv ketel (alleen in badkamer warm water nodig) voor woonoppervlakte van 30 m2 in totaal.. Waarschijnlijk 2 lage radiatoren onder de ramen nodig in woonkamer (denk ik). Twijfel of een radiator in de keuken nodig is (wel een muur tussen woonkamer en keuken, maar geen deur).

Geiser vervangen in ca

De Vailiant moet vervangen worden door een Cointra Optima COB-5p.

Moederhaard vervangen door combiketel en radiatoren

In een bestaande woning van 82 m2 wil ik graag een cv systeem aanleggen. De woning is op de eerste verdieping en deels derde verdieping. Op dit moment is er een geiser op de 3e, daar zou ik graag een combiketel of elektrische verwarming willen hebben. Verder is er een bestaande moederhaard die ik wil laten loskoppelen en afdichten. Kunnen wij een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken?

Geiser in een chalet vervangen

Geiser in stacaravan vervangen door een nieuwe of goede gebruikte geiser.

Nieuwe geiser laten installeren

Graag het vervangen van mijn oude geiser (is stuk). Wat zijn de mogelijkheden tot koop/huur en in wat voor tijd bestek? Materialen voor de vakman.

Waterleiding stacaravan vervangen door kunststof leidingen

Wil de koperleidingen van de stacaravan vervangen door kunststof de caravan heeft 1 wasbak in de keuken 1 in de douche en dan de douche zelf en het toilet en naar de geiser caravan is 3. 60 bij 11 meter graag hoor ik wat de kostten zijn incl materiaal

CV ketel en geiser vervangen

Oude gas, cv ketel Hr vervangen door combiketel. CV ketel is nu op zolder, de geiser staat in de badkamer en moet eruit. Van de zolder uit naar de eerste verdieping moeten warm en koud water leidingen nieuw aangelegd worden, over de zolder naar de badkamer, ongeveer 8 m nieuwe leiding. Inclusief afvoeren van de oude materialen.

Geiser in stacaravan vervangen

Ik heb een stacaravan geplaatst in Renesse. Daar wil ik de huidige geiser met waakvlam laten vervangen door één zonder waakvlam. Graag advies/overleg betreffende keuze van de nieuwe geiser.

Partners

Partners van Casius