Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Geiser laten verplaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: geiser laten verplaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: geiser laten verplaatsen

Geiser laten verplaatsen

Ik heb een geiser in mijn keuken. Alleen ik wil een nieuwe keuken en dan zou de geiser een stuk naar rechts verplaatst moeten worden. Want op de plek waar hij nu hangt komt het kookgedeelte. De geiser is alleen voor de badkamer bedoeld. Verder hangt er ook een hele oude. mijn vraag is: Is het mogelijk de geiser te verplaatsen en is het verstandig om een andere geiser aan te schaffen die wat meer veilig is en in een kast verwerkt kan worden? Ik hoor het graag! (momenteel ben ik het best per e-mail te bereiken).

Geiser verplaatsen

De geiser hangt nu in de keuken en moet worden verplaatst naar de CV-ruimte, waar de gasleiding en waterleiding aanwezig is kan dat en hoeveel gaat het kosten? De afstand tussen de keuken en de CV ruimte is circa 5 meter. De keuken zit naast de badkamer. De CV ruimte zit verderop in de gang, aan de andere kant van de gang. Als alternatief zou ik de geiser willen laten omtimmeren. Hij hangt nu boven het aanrecht.

CV-ketel verplaatsen en installeren

Ik wil een huis gaan kopen maar er hangt nog een oude ketel en een geiser. (deze hangen beide op twee verschillende plekken) Nu wil ik kiezen voor een combi ketel, echter zal de ketel dan wel verplaatst moeten worden om het een zo centraal mogelijke plek te geven. De ketel zal ongeveer 4/5 meter verplaatst moeten gaan worden. Met welke kosten moet ik rekening houden? Ik neem tenminste aan dat de ketel dan verplaatst moet worden? Of is hier een andere mogelijkheid voor? Dat de ketel op dezelfde plek kan blijven hangen (is dit mogelijk omdat de geiser op een andere plek hangt)

Geiser vervangen door een elektrische boiler

De geiser verplaatsen en deze vervangen door een elektrische boiler. Leidingen aanpassen en eventueel de boiler leveren.

Geiser demonteren en verplaatsen naar de CV-kast

Per 1 december krijgen wij de sleutel van een ander huis met plat dak (bouwjaar 1970). De Bosch geiser hangt nu in de keuken en moet worden verplaatst naar de CV-ruimte, waar de gasleiding en waterleiding aanwezig is. Het is een open geiser dus zal er ventilatie en een afvoer via het dak gemaakt worden.

Geiser iets omhoog verplaatsen

De geiser moet iets naar boven verplaats worden i.v.m. plaatsing van een koelkast. Hoe hoog mag een geiser hangen? En hoe groot moet de afstand van de geiser tot de koelkast zijn? Er blijft ongeveer 50 cm hoogte over. Er is geen andere plek om de geiser op te hangen.

Afvoer geiser verplaatsen

Ik heb de volgende vraag aan u. Ik maak gebruik van een Variant geiser atmoMAG. Nu is er een probleem met de luchtafvoer. Deze moet verplaatst worden in verband met een verbouwing uitbreiding van de achtergevel der buren. Voorheen heeft er een afvoerbuis gelopen van een kleine doorsnede deze was niet afdoende er is daarna voor gekozen een nieuw gat te boren met een grotere doorsnede. Dit gat zou eventueel op een andere plek opnieuw moeten worden geboord. Maar misschien is / zijn er nog andere mogelijkheden de situatie zo te maken dat een en ander weer goed werk en volgens de voorschriften zal zijn. Omdat ik zelf geen kijk heb op de mogelijkheden zou ik graag uw hulp inroepen, mogelijk kunt u de situatie op locatie opnemen.

Heteluchtketel en geiser vervangen

Ik wil mijn huidige, verouderde heteluchtverwarming vervangen. Tevens wil ik de badgeiser, die nu op een andere locatie in het huis hangt, vernieuwen en verplaatsen naar de locatie van de heteluchtketel. De heteluchtketel hangt op zolder.

CV verplaatsen van zolder naar bijkeuken

In de bijkeuken hebben we een geiser voor warm water in keuken en de douche boven. Op zolder hangt nog een oude CV installatie van 1981. De CV is nu alleen voor de radiatoren. Mijn vraag: kan er een nieuwe combiketel in de bijkeuken geplaatst worden? Deze moet dan in plaats van de oude ketel en de geiser komen. Graag eerst een indicatie van de kosten. Later kunt u eventueel komen kijken of het leidingwerk aangepast moet worden.

Geiser verplaatsen

Geiser hangt aan muur, zonder afvoer, moet 2 meter verplaatst worden. Leidingen liggen er al, gat voor afvoer wordt gemaakt.