Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gasleidingen omleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gasleidingen omleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gasleidingen omleggen

Gasleiding van buiten naar binnen omleggen

Aan de vrije buitengevel van onze 2 onder 1 kap woning lopen de gasleidingen. Deze gaan van de CV op zolder naar beneden en naar de keuken. De leidingen willen wij graag aan de binnenzijde laten lopen. Op het moment loopt de gehele leiding buiten en steekt deze op 3 punten naar binnen.

Leidingen omleggen voor nieuwe keuken

Er wordt in augustus een nieuwe keuken geplaatst. Hiervoor moeten de huidige water en gasleidingen omgelegd worden (circa 50 cm). Ik zoek iemand die op korte termijn dit kan uitvoeren

Gasleidingen omleggen

Graag wil ik mijn gasleiding omleggen in verband andere keuken deze komt nu boven de aanrechtblad uit en hij moet naar beneden kan u mijn gauw mogelijk helpen en wat zijn de kosten hoor graag van u

Leidingen omleggen naar een andere gasmeter

We hebben twee huizen samengevoegd en willen nu de gasleidingen op een meter laten aansluiten. Ik heb al contact opgenomen met de netbeheerder. Ik zou de klus graag binnen 2 maanden uit laten voeren.

Gasleidingen omleggen en verwijderen

Ik wil graag twee oude gasleidingen laten verwijderen en één gasleiding laten omleggen.

Gas- en elektriciteitsmeters verplaatsen

In verband met de uitbreiding van de badkamer willen we de gasmeter verplaatsen en de gasleidingen omleggen. Ook willen we de groepenkast verplaatsen en de elektriciteitsmeter. Beide, gas en elektra, moet ongeveer 2 meter naar voren geplaatst worden.

Omleggen water en gasleidingen

De gasleiding in onze keuken moet op de plaats komen waar nu de waterleiding zit en vice versa.

Gasleidingen en eventueel waterleidingen omleggen en verlengen

Wij hebben een bestaande woning gekocht, bouwjaar 1960-1970. Aangezien wij alles gaan verbouwen willen wij graag ook de leidingen omleggen en verlengen. Dit betekent: Keuken: Gas en waterleidingen omleggen Badkamer: Waterleidingen inkorten Zolder: Waterleiding voor de afvoer van de wasmachine aanleggen.