Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gasleiding verleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gasleiding verleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gasleiding verleggen

Gevelboring voor rookgasafvoer van de geiser

Mijn geiser is reeds geplaatst. Er dient alleen nog een gat in de muur gemaakt te worden om de rookgasafvoer naar buiten te krijgen. Het gaat om de gevel aan de achterzijde van mijn woning op 2 hoog in Amsterdam. Ik heb al een afvoer in bezit. Daarnaast wil ik ook een gasleiding verleggen en een onderhoudscheck voor mijn geiser.

Leidingen verleggen

Gasleiding verplaatsen 2 radiatorbuizen omleggen

Gasleiding verleggen

Gasleiding verleggen van meter naar keuken, naar gasfornuis en badgeiser.

Gasleiding verleggen en verlengen

Gasleiding moet worden verlegd, in verband met het plaatsen van een nieuwe keuken. In de nieuwe opstelling wordt de gasleiding op 1. 5 tot max. 3 meter van huidige aansluiting verplaatst. Dit weekend gaan wij de keuken demonteren. Afspraak liefst aankomende week (45) of week (46). Wij ontvangen graag een offerte.

Gasleiding verleggen via de vloer

In mijn keuken wil ik de gasleiding verleggen via de vloer. Van links naar rechts, afstand is ongeveer 3 meter. De vloer staat momenteel vrij. Er is al een poging gedaan met gebruik van knelhoeken, en dat werkt op zich. Maar wil dit liever gelast en professioneel afgewerkt hebben.

Verleggen van een gasleiding

De gasleiding moet van links naar rechts 3 meter verlegd worden.

Gasleiding en waterleiding verleggen

Er moet een waterleiding worden verlegd in verband met een keuken. Er loopt al een waterleiding in deze muur.

Gasleiding verleggen

In verband met plaatsing nieuwe keuken moet de gasleiding ongeveer 20 centimeter naar links verplaatst worden.

Gasleiding verleggen

Vanwege een nieuwe keuken moet de gasaansluiting met kraan waar het gasfornuis op aangesloten moet worden naar beneden verplaatst worden. Ongeveer 30 cm omlaag zou voldoende zijn. Dan graag ook nog leiding afpersen om te checken of alles weer dicht is.

Gasleiding in de keuken verleggen

Wij zijn een nieuwe keuken aan het plaatsten maar de gasleiding moet zo'n 30 cm naar beneden. Nu komt het kraantje boven het aanrecht uit en die willen we er onder hebben.

Partners

Partners van Casius