Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gasleiding omleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gasleiding omleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gasleiding omleggen

Gasleiding omleggen

Ik zoek een loodgieter die een gasleiding van ene kant keuken naar andere kant keuken verplaatsen (via de kruipruimte of plafond). Het gaat om ongeveer 10 meter en de aansluiting is ten behoeve van een gasfornuis.

Water en gas omleggen voor vaatwasser

Onze nieuwe keuken wordt de laatste week van september geplaatst. Op de plek waar de nieuwe vaatwasser komt moeten de waterleidingen en een gasleiding worden omgelegd.

Gasleiding van buiten naar binnen omleggen

Aan de vrije buitengevel van onze 2 onder 1 kap woning lopen de gasleidingen. Deze gaan van de CV op zolder naar beneden en naar de keuken. De leidingen willen wij graag aan de binnenzijde laten lopen. Op het moment loopt de gehele leiding buiten en steekt deze op 3 punten naar binnen.

Gasleidingen omleggen

Graag wil ik mijn gasleiding omleggen in verband andere keuken deze komt nu boven de aanrechtblad uit en hij moet naar beneden kan u mijn gauw mogelijk helpen en wat zijn de kosten hoor graag van u

Gasleiding omleggen

Ik ga mijn keuken plaatsen maar nu steekt de gasleiding nog uit boven het aanrechtblad. Ik wil dat de leiding word weggewerkt en onder het blad uitkomt.

Omleggen van een gasleiding

De keuken wordt verplaatst van de achterkant naar de voorkant van de woning. Hiervoor moet de gasleiding worden omgeleid, ongeveer 6 meter. Dit kan onder de vloer door via de kruipruimte. Ik weet niet vanwaar de gasleiding komt, mogelijk is de afstand korter.

Gasleiding omleggen

Het gaat om het omleggen van een stuk gasleiding vanaf de meter de kamer in. Deze steekt nu een centimeter of 5 uit, zodat deze netjes in de hoek van de muur zit.

Omleggen van een gasleiding

Vanuit de vaste plek (meterkast) gasleiding verleggen: plus minus 4 meter.

Radiator- en gasleiding verplaatsen vanwege nieuwe keuken

Ik wil 2 radiatorbuizen laten omleggen: in de muur in plaats van door de ruimte. En de gasleiding 3 meter verplaatsen: onder de vloer door. De muren en vloer liggen nu open. Uiterlijk eind februari moet de gehele verbouwing klaar zijn.

Installatiewerk voor nieuwe keuken

Op 3 juni wordt onze nieuwe keuken gemonteerd. Voor die tijd willen we de gasleiding laten omleggen en enkele opbouw stopcontacten laten vervangen door inbouw stopcontacten. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius