Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gasleiding gashaard? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gasleiding gashaard. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gasleiding gashaard

Gasleiding verwijderen en afdoppen

Ik heb een gashaard weggehaald in de woonkamer en wil de gasleiding weg laten halen die vanuit de meterkast door een koker door de muur heen ligt. In de meterkast is deze rechtstreeks aangesloten op de hoofdgasleiding.

Gasleiding voor propaan gashaard

We zouden graag een leiding onder de kruipruimte willen vanaf de gashaard naar de tuin ( zo n 10 met)

Gashaard aansluiten in chalet

Wij willen graag een gashaard (DRU) + leidingwerk laten uitvoeren in onze chalet. Gasleiding moet vanaf het gasfornuis gelegd worden. De onderkant van de chalet is al dicht, vandaar dat het vanaf het fornuis moet. Dat is ongeveer 2 meter. De gashaard hebben we al. We zoeken iemand op korte termijn (maximaal binnen een maand). De plek is makkelijk bereikbaar. Uiteraard ligt ik alles graag toe in een persoonlijk gesprek.

Gasleiding gashaard

Aanleggen gasleiding vanaf meterkast naar nieuwe gashaard en uitvoeren druktest. Leiding kan via reeds geboorde gaten via kruipruimte. Af te leggen afstand 8 meter.

Leggen nieuwe gasleiding

Leggen van gasleiding,. vanaf meterkast naar gashaard. Leiding in kruipruimte leggen. Ongeveer 4 meter. Het is de bedoeling, dat dit ook wordt aangesloten, ook de gashaard. Inclusief een rapport zodat aan getoond kan worden dat er ook een druktest is uitgevoerd. Het gaat om een Helex gashaard. Hier kan gewoon een 15 mm naartoe.

Gasleiding voor een gashaard aanleggen

Wij hebben een 2 onder 1 kap woning. Nieuwbouw en wonen er nu 6 jaar. Er is nog geen punt aangelegd. In ons geval zal er een leiding via de nog niet toegankelijke kruipruimte via de meterkast gemaakt moeten worden of via een sleuf in het plafond. Graag horen wij wat de mogelijkheden en kosten zijn.

Gasleiding naar openhaard afdoppen

In de meterkast zit een vertakking naar de oude gashaard. Deze vertakking loopt via een t-stuk met kraantje, onder de vloer door naar de oude open gashaard. Het is nu afgesloten met een kraan, volgens mij, want als ik de gaskraan bij de open haard open draai, ruik ik geen gas. Ik wil de leiding onder het huis weghalen, maar omdat het gas is, toch de vertakking zo dicht mogelijk bij achter het kraantje laten afzagen en afdoppen. Veiligheid voor alles!

Gesloten gashaard verplaatsen

Wij willen onze Faber Jelling gashaard (gesloten verbranding) meenemen naar onze nieuwe woning. Wij zoeken een installateur om de gashaard te installeren in onze nieuwe woning (inclusief het maken van de afvoer in de buitenmuur), gasleiding is aanwezig en we zoeken naar een oplossing om het gat in de buitenmuur van onze huidige woning te dichten. We komen graag met u in contact.

Gasleiding en elektra verleggen

Vanwege een nieuwe gashaard moet de oude gasleiding verlegd worden en ook het elektrapunt. De gasleiding komt uit de vloer, deze moet 0.5 meter opgeschoven moeten worden, de elektra komt op dit moment uit de muur. Het is de bedoeling dat de elektra en gas beide uit de vloer komen.

Haard ombouw maken

Ik heb een gashaard aangeschaft en wil deze plaatsen in een haard ombouw die gemaakt moet worden en ongeveer 75 cm breed moet gaan worden. Gasleiding aanwezig. Kanaal gaat door dak uitbouw heen. Ombouw maten bijgevoegd. Zie foto hoe de situatie wordt.

Partners

Partners van Casius