Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gaskraan checken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gaskraan checken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gaskraan checken

Gaskraan checken

We hebben de gasleiding voor het fornuis omgelegd. Nu wil ik dit graag door een erkend bedrijf laten checken, of het lekvrij is. Ook belangrijk voor de verzekering. Wie zou dit kunnen doen en wat zou het gaan kosten? Ik hoor het graag!

Gaskachel aansluiten

Gaskachel aansluiten en checken + het gasfornuis aansluiten en checken. Wij hebben een gasslang met M24 aansluiting, die tussen gasfornuis en gasleiding past, maar het lijkt erop dat het schroefdraad van de aansluiting van het gasfornuis te kort is om een veilige koppeling te maken. Er blijft een wiebel in de koppeling van de slang, waardoor er waarschijnlijk gas kan ontsnappen. De andere kant van de slang sluit stevig aan op de gaskraan. Wij weten zelf niet hoe we dit kunnen verhelpen, en willen graag een specialist die ervoor zorgt dat we veilig kunnen koken in onze nieuwe appartement.