Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gaskookplaat vervangen door elektrische kookplaat? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gaskookplaat vervangen door elektrische kookplaat. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gaskookplaat vervangen door elektrische kookplaat

Gaskraan afdoppen

Wij gaan in de keuken de gaskookplaat vervangen voor een inductiekookplaat. In de week van 12 november wordt de oude keuken verwijderd en kan de vakman goed bij de gaskraan. Deze moet permanent afgesloten worden.

Gasleiding met lekje vervangen

Bij het vervangen van de gasmeter is een gaslek vastgesteld van 7.7 mbar. Het lek is niet gevonden, conclusie gasleiding vervangen. Gasleiding loopt onder de grond (kurkdroge kruipruimte). Er zijn 2 punten 1) combiketel e 2) gaskookplaat. De meter staat achter de voordeur. Langste afstand naar combiketel is 14 meter (in keuken). Gaarne offerte.

Gaskookplaat vervangen en kraan voor afwasmachine plaatsen

De oude gaskookplaat moet vervangen worden. Voor de aansluiting van de nieuwe plaat dient de pijp met een stukje van 10 cm verlengd worden. Verder willen wij zelf een vaatwasser installeren. Hiervoor zal er een waterkraan geïnstalleerd moeten worden.

Gaskookplaat vervangen door elektrische kookplaat

Ik heb momenteel een vijfpits gasfornuis van 90 cm breed (inbouw). Dit wil ik vervangen door een elektrisch fornuis (inductie). Graag een offerte voor het vervangen, inclusief gasleiding afdichten. Deze is wel nog nodig voor de verwarmingsketel. Ik heb nog een niet gebruikte groep hiervoor. Graag offertes met en zonder nieuw fornuis.

Boiler leveren en laten plaatsen

In het kort komt het neer op het volgende: Gaskookplaat vervangen door inductiekookplaat, geiser verwijderen en boiler installeren. De boiler komt overigens op een andere plaats dan de huidige geiser. En om het netjes weg te werken, zouden we graag een kast om de nieuwe boiler willen. Voor het vervangen van de gaskookplaat door de inductiekookplaat zijn de volgende werkzaamheden nodig: - Aanpassen elektra t.b.v. Inductiekookplaat (wanneer met de elektra aan de gang gegaan wordt, graag ook een aansluiting maken voor een vaatwasser (zodat dit een optie is voor de toekomst) en een aansluiting voor een wasmachine) - verwijderen van gaskookplaat- en aansluitingen - installeren van Inductiekookplaat Voor het vervangen van de geiser door de elektrische boiler zijn de volgende werkzaamheden nodig: - Electra aanpassing en geschikt maken voor boiler - verwijderen oude geiser - Plaatsen van boiler (op andere plek dan geiser) - het benodigde leidingwerk - het maken van een gangkast om de boiler weg te werken. We zijn op zoek naar een vakman die de werkzaamheden kan uitvoeren. We staan open voor suggesties en hebben graag dat er meegedacht wordt. We zien uw prijsopgave gaarne tegemoet. Indien er meer informatie nodig is, of hier ter plaatse gekeken moet worden dan is dat natuurlijk mogelijk! Bij voorbaat

Metalen door kunststof gasleiding vervangen

De bestaande gecorrodeerde gasleiding vanaf de gasmeter naar de gaskraan van de gaskookplaat in de keuken dient vervangen te worden door een 20 mm kunststof leiding inclusief gaskraan en nieuwe gasslang naar gaskookplaat. De nieuwe leiding dient onder de vloer met roestvrijstalen beugels opgehangen te worden tevens is een nieuwe doorvoering vereist ter plaatse van de keuken. De vloer bestaat uit een zogenaamde broodjesvloer. De nieuwe gaskraan dient geplaatst te worden in een bestaande 40 cm breed keukenkastje. De oude leiding verwijderen. Het afvoeren doe ik zelf. De lengte van de leiding vanaf gasmeter tot gaskraan in de keuken is ongeveer 9 meter. De kruipruimte is goed bereikbaar. Ik ben merendeel van de dagen goed bereikbaar, bij voorkeur overdag bellen.

Gaskookplaat vervangen

Kan een gaskookplaat in een bestaande keuken worden vervangen door een inductiekookplaat? En wat zijn de kosten?

Gaskraan plaatsen voor een kookplaat

Ik wil mijn elektronische kookplaat naar een gaskookplaat vervangen. Onder het kookeiland is er een gasbuis beschikbaar voor aansluiting maar de buis is aan het eind met een kap dicht gesoldeerd. Ik wil een gaskraan met knie plaatsen zodat de buis klaar is voor aansluiting met M24 gasslang. Het lijkt dat mijn huidige koperbuis zacht is dus een steunhuls is benodigd.

Lekke gasslang bij het gasfornuis vervangen

Ik kan en mag niet koken omdat ik een lek heb bij mijn gaskookplaat/gasslang? Ik zoek op zeer korte termijn een expert welke deze kan verhelpen. Het betreft een gasfornuis van de IKEA in een IKEA keuken, 3 jaar geleden geplaatst. Het overige leidingwerk is nagekeken en daar waar nodig vervangen. Zo snel mogelijk!

Gaskookplaat vervangen

De klus betreft het leveren en vervangen van een gaskookplaat in het keukenblok.

Partners

Partners van Casius