Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gaskookplaat monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gaskookplaat monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gaskookplaat monteren

Gaskookplaat monteren

Ik wil graag een gaskookplaat laten plaatsen.

Gaskraan monteren en kookplaat aansluiten

Ik wil binnenkort een gaskookplaat met elektrische oven laten aansluiten in mijn keuken. De gasleiding is nu afgedopt en er moet dus nog een gaskraan worden geplaatst. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Gaskookplaat aansluiten

We gaan 2 april verhuizen. Ik heb een gaskookplaat aangeschaft voor een nieuwe keuken. Het gat in het werkblad is al gemaakt en wil het laten monteren en aansluiten door een erkende installateur.

Gasleiding en gaskookplaat in de keuken installeren

In de bestaande keuken van ons recent gekochte huis, zit een 4 pits inductie kookplaat die we willen vervangen voor een 5 pits gaskookplaat. Helaas ligt er niet een gasleiding in het keukenblok, maar aan de andere kant van de muur, in de meterkast is een afgedopte gasleiding die gebruikt kan worden. Deze zal door de muur van meterkast naar keuken gebracht moeten worden, dan nog 1 m tot 1.5 m opzij naar het bewuste keuken blok. Dit blok is 90 cm breed met 87 cm tussenruimte en komt een door ons gekochte gas kookplaat in. Huidige inductieplaat heeft een gat in het werkblad geëist van 75 cm, de nieuwe gaskookplaat moet een gat van 85 cm krijgen. In het kort: - Inductieplaat er uit. - Werkblad gat vergroten naar nieuwe maten. - Gasleiding naar het kastje brengen. - Gaskookplaat (SIEMENS EC945RC91N) aansluiten en monteren.

Gaskraan vervangen en gaskookplaat aansluiten

- demonteren oude gaskraan (keuken); - monteren nieuwe gaskraan (keuken); - monteren gasslang aan gaskraan en gaskookplaat (vrijstaand). Etna gaskookplaat 4-pits, alle materialen aanwezig.

Gaskookplaat aansluiten op een ...

Gaskookplaat aansluiten op een gasleiding. Gasleiding is dichtgelast of afgedopt en daarna gelast of dicht gesoldeerd. Dus gaskraan monteren op muur en gasleiding verlengen en monteren.