Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gaskookplaat installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gaskookplaat installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gaskookplaat installeren

Gaskookplaat vervangen en kraan voor afwasmachine plaatsen

De oude gaskookplaat moet vervangen worden. Voor de aansluiting van de nieuwe plaat dient de pijp met een stukje van 10 cm verlengd worden. Verder willen wij zelf een vaatwasser installeren. Hiervoor zal er een waterkraan geïnstalleerd moeten worden.

Gaskookplaat installeren

Gas afsluiten en oude gas kookplaat verwijderen en nieuwe gas kookplaat plaatsen en gas aansluiten (dezelfde nis maat). Ook eventueel druppelende en lekkende keuken water kraan gelijk repareren.

Gaskookplaat installeren

Ik zoek een erkende gasfitter/installateur om een gaskookplaat (ETNA KGV158WITAE) in de keuken te installeren.

Boiler leveren en laten plaatsen

In het kort komt het neer op het volgende: Gaskookplaat vervangen door inductiekookplaat, geiser verwijderen en boiler installeren. De boiler komt overigens op een andere plaats dan de huidige geiser. En om het netjes weg te werken, zouden we graag een kast om de nieuwe boiler willen. Voor het vervangen van de gaskookplaat door de inductiekookplaat zijn de volgende werkzaamheden nodig: - Aanpassen elektra t.b.v. Inductiekookplaat (wanneer met de elektra aan de gang gegaan wordt, graag ook een aansluiting maken voor een vaatwasser (zodat dit een optie is voor de toekomst) en een aansluiting voor een wasmachine) - verwijderen van gaskookplaat- en aansluitingen - installeren van Inductiekookplaat Voor het vervangen van de geiser door de elektrische boiler zijn de volgende werkzaamheden nodig: - Electra aanpassing en geschikt maken voor boiler - verwijderen oude geiser - Plaatsen van boiler (op andere plek dan geiser) - het benodigde leidingwerk - het maken van een gangkast om de boiler weg te werken. We zijn op zoek naar een vakman die de werkzaamheden kan uitvoeren. We staan open voor suggesties en hebben graag dat er meegedacht wordt. We zien uw prijsopgave gaarne tegemoet. Indien er meer informatie nodig is, of hier ter plaatse gekeken moet worden dan is dat natuurlijk mogelijk! Bij voorbaat

Gaskookplaat en oven installeren

Ik zoek iemand die mijn gaskookplaat en oven (beide IKEA) kan installeren.

Gaskookplaat aansluiten

Ik heb een gaskookplaat en wil deze graag door een vakman laten installeren. De huidige gasslang is te kort, hiervoor heb ik al een verlengstuk gekocht.

Gaskookplaat van Praxis installeren

Installatie inbouw gaskookplaat Mline van Praxis

Nieuwe gaskookplaat leveren en installeren

Pelgrim-kookplaat verwijderen en leveren en installeren van een betere kookplaat (gas). De kookplaat is 51 x 58 cm en ligt half verzonken in het werkblad. Een kookplaat met 4 pitten en een elektrische ontsteking. Er is stroom aanwezig.

Gaskookplaat installeren en inbouwen

Het betreft het installeren van een nieuwe gaskookplaat. De oude plaat dient te worden verwijderd en de inbouwruimte dient iets vergroot te worden in het houten aanrechtblad.

Gaskookplaat installeren

Kortsluiting gehad in mijn woning door de gaskookplaat die elektrisch wordt aangemaakt, d.m.v. ingedrukt te houden tot ie aan gaat. Ontsteker blijft zich aandienen om aan te gaan terwijl alles uit is. Inmiddels de stop in groepenkast uitgeschakeld, Wie kan mij helpen om dit probleem op te lossen ?