Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gaskachel Pelgrim Bambino 70T installeren controleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gaskachel Pelgrim Bambino 70T installeren controleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gaskachel Pelgrim Bambino 70T installeren controleren

Pelgrim Bambino gaskachel laten controleren

Ik wil graag mijn Pelgrim Bambino (gaskachel) laten controleren. Er is niet iets specifiek kapot, wij willen graag schade voorkomen.

Gaskachel Pelgrim Bambino 70T installeren/controleren

Ik heb ter vervanging van een kleinere kachel een Pelgrim Bambino 70T gekocht die ik wil aansluiten, maar vooral laten controleren. Hij is uit een huis gekomen waar "hij" als hoofdverwarming gebruikt werd. Hij ziet er goed uit maar ik weet niet wanneer hij voor het laatst is nagekeken. Dus het gaat om het veilig aansluiten en nakijken van de kachel zegt de klant.

Gaskachel Pelgrim Bambino installeren

Ik heb een ouderwetse Pelgrim Bambino gekocht, deze wil ik graag op een veilige verantwoorde manier laten aansluiten. Er is wel eerder een kachel aansluiting geweest, maar dat is enige tijd geleden. Ik weet niet precies wat daarin nog moet gebeuren.

Pelgrim gaskachel aan laten sluiten

Wij willen graag onze GHW 4 Pelgrim gaskachel geheel aan laten sluiten/instellen (inclusief leidingen). De leiding ziet er al van de oude kachel maar deze moet ongeveer 75 cm omgelegd worden. De leiding moet bocht naar links worden gemonteerd (50 cm) en dan omhoog (20 cm). Wat zijn ongeveer de kosten om de gaskachel aan te laten sluiten.

Gaskachel schoonmaken en installeren

Ik wil een oude bocal kachel (foto's bijgevoegd) laten schoonmaken en installeren. Een Pelgrim die er nu staat mag verwijderd worden.

Pelgrim Bambino gaskachel repareren

Ik wil graag mijn gaskachel laten repareren. De waakvlam gaat niet aan. Het is een oude kachel.

Gaskachel in een bedrijfsruimte installeren

Ik heb een nieuwe Pelgrim 70 T vrijstaande gaskachel op aardgas. Ik zoek voor de installatie een erkende installateur. De bestaande rookgasafvoer moet worden herzien en volgens de normen worden aangepast. Graag ontvang ik een opgave van de kosten. De ruimte is een hoge bedrijfsruimte. Een opname van de situatie vooraf is wellicht nodig voor een passende offerte.

Pelgrim Bambino 70 gaskachel repareren

Ik wil mijn Pelgrim Bambino 70 gaskachel repareren (niet 70 t), de draaiknop is gebroken die moet ik ook vernieuwen, een ontsteking? Verder van aardgas naar propaan/butaan ombouwen. Wat zou me dat kosten (Amsterdam Noord).

Tweedehands gaskachel aansluiten en keuren

Ik wil graag een tweedehands gaskachel laten aansluiten en indien nodig laten keuren. Waarschijnlijk wil ik een wat oudere Pelgrim Bambino tweedehands kopen. Maar ik wil graag eerst weten wat de kosten zijn voor het aansluiten. Het betreft alleen het aansluiten, de gasleiding is al aanwezig.

Tweedehands gaskachel aansluiten

Ik wil graag een tweedehandse Pelgrim gaskachel laten aansluiten. De gaskachel en de koppelingen die nodig zijn om de leidingen aan elkaar vast te maken heb ik al aangeschaft. Het dient alleen aangesloten te worden.

Partners

Partners van Casius