Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gaskachel monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gaskachel monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gaskachel monteren

Complete CV installatie monteren

Welke brandstof wens je te gebruiken? Gas. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatie. Welke verwarmingselementen overweeg je te gebruiken? Radiatoren. Hoeveel ruimtes moeten verwarmd worden? 2 tot 5 ruimtes. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat om een oud appartement waar alles gelijkvloers is waar een complete cv installatie gemonteerd moet worden. Totaal gaat het om 5 ruimtes die verwarmt moeten worden. De woning is voorheen verwarmt door middel van een gaskachel die in de huiskamer staat. De keuken en badkamer hadden warm water door middel van een oude gijzer die in de keuken gemonteerd was. De nieuwe cv moet dan ook de keuken en badkamer van warm water gaan voorzien. Al het nieuwe leidingwerk mag gewoon op de muur gemonteerd worden.

Houtkachel plaatsen en rookgasafvoer monteren

Voor onze schipperswoning uit 1906 zijn we op zoek naar een sfeer-houtkachel, rendement maakt niet uit. De woning heeft een betonnen vloer met daarop een "kasteel-eiken" houten vloer. Er is een bestaande schouw, deze is gebruikt voor een gaskachel, de houten vloer loopt tot in de schouw. In de schouw is dan ook nog een (afgedopte) gasaansluiting aanwezig. De afvoerpijp in de bestaande schouw en schoorsteen is al eerder verwijderd. Er is nu geen pijp meer aanwezig. Een foto van de bestaande situatie is bijgevoegd.

Gaskachel monteren

Ik wil een gaskachel laten plaatsen in de woning. Ik wil een hangkachel dus een hittebestendige vloer is waarschijnlijk niet nodig.

Faber Bambino aansluiten

Het gaat om het leveren en monteren van een Faber Bambino gaskachel. Het is voor mijn zus die van een ziektewet uitkering leeft daarom moet het goedkoop.

Houtkachel laten vervangen

Wij hebben in onze recreatiewoning een oude gaskachel staan en willen daar een nieuwe houtkachel van de Gamma laten installeren. De nieuwe kachel is 10 cm minder hoog dan de bestaande. Dit betekent dat de aansluiting van de kachelpijp moet worden gewijzigd. We ontvangen graag een offerte voor het verwijderen en afvoeren van de oude kachel, wijzigen van de aansluiting en monteren van de nieuwe kachel.

Houtkachel plaatsen en aansluiten

Ik wil graag een haard plaatsen en aansluiten op een bestaand rookgasafvoer kanaal van 200 mm. Dit kanaal is onlangs gekeurd en geveegd en geschikt voor een houtkachel. De bestaande gaskachel willen we laten zitten, dus haard graag plaatsen voor de bestaande schouw. Voor een juiste werking van gashaard zit er een klep in het afvoerkanaal die we willen laten zitten. Dit maakt het monteren van het verloopstuk van 150 naar 200 wat lastiger. Graag de afvoer middels een T-stuk bevestigen, zodat later het kanaal geveegd kan worden.

Houtkachel aansluiten op de schoorsteen

Betreft het aansluiten van de houtkachel op de schoorsteen waar ooit een gaskachel gestaan heeft. Het rookkanaal in de schoorsteen heeft een diameter van 10 cm en de houtkachel heeft een diameter van 15cm. Het gat in de schoorsteen moet worden vergroot naar 15cm, vervolgens een verloopstuk tussen de kachel en het rookkanaal monteren. De houtkachel heeft een aansluiting aan de achterkant zitten, de afstand tussen deze aansluiting en het bestaande rookkanaal is gering. Graag ontvang ik een offerte.

Aanleg van een cv-installatie

Wij hebben een jaren dertig woning gekocht, waarvan wij op 1 juni de sleutel krijgen. Wij willen daar de bestaande gaskachel laten demonteren en afvoeren en de gasleiding laten afdichten. Onze wens is om in de hele woning cv aan te laten leggen. Het gaat om het (eventueel leveren en) installeren van een Remeha Calenta 40 hr-combi, incl. expansievat en leidingen naar buiten. Verder om het (eventueel leveren en) monteren van 10 stuks Thermrad radiatoren en 1 stuks Veraline radiator: 2 van 1.499W, 1 van 2.509W, 1 van 2.005W, 1 van 1. 122W, 1 van 2. 702W, 1 van 2.055W, 1 van 801W, 1 van 1.159W (Veraline handdoekradiator), 2 van 2.213W. Ik ontvang graag een offerte, inclusief leidingwerk, thermostaat, knoppen en bevestigingsmateriaal. Leidingen moeten langs de muur omhoog naar de zolderverdieping waar de cv-ketel komt te hangen. Het werk kan starten op 2 juni 2016. De prijs is vast. Meerwerk is alleen voor aanvang van de werkzaamheden bespreekbaar. Indien opdrachtnemer ook de Remeha en radiatoren in haar scope wil opnemen, graag separaat begroten zodat overzichtelijk is wat daarvan de kosten zijn. Opdrachtnemer mag in dat geval ook optioneel een gelijkwaardige cv-ketel aanbieden. Foto's zijn op Funda beschikbaar.

Houtkachel met afvoer monteren

Het plaatsen van een houtkachel met afvoer naar boven. Het betreft een houten chalet in Beekbergen. Lengte van de afvoerpijp is ongeveer 3 meter. Er is al een gat aanwezig (voorheen gaskachel) weet niet zeker of de doorsnee 15 cm is. Wij schaffen een hittebestendige vloerplaat bij de kachel aan. Afvoer dient dus door dak van houten chalet geplaatst te worden en weer afgedicht.

Element4 Sky T gaskachel monteren

Graag wil ik informeren wanneer de Sky element gashaard geplaatst zou kunnen worden en wat de kosten daarvan zijn. Er is reeds een gasleiding aanwezig binnen. De leiding buiten de woning dient de vakman te leveren. De werkzaamheden dienen voor de feestdagen uitgevoerd te worden.