Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gaskachel inbouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gaskachel inbouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gaskachel inbouwen

Gaskachel inbouwen

Gaskachel inbouwen

Gashaard installeren

Het betreft het laten inbouwen / installeren van een gashaard. In het huis hebben ooit wel een gaskachel en open haard gezeten. De buis (enkelgedraaid) door de schoorsteen ontbreekt echter. Wij zouden graag contact hebben met een loodgieter die de materialen voor de gashaard zou kunnen leveren, deze materialen kan installeren en de buizen door de schoorsteen kan trekken.

Gaskachel inbouwen

Plaatsen van gaskachel, inbouw. Ga de vloer eruit halen en moet nog vloerverwarming plaatsen. Voor de gaskachel moet ook nog een gasleiding gelegd worden. Graag wil ik weten wat de kosten zijn voor: - aanleggen gasleiding - plaatsen gaskachel inbouw. Inclusief aansluiten van de kachelpijp. Dit is in de woonkamer en pijp naar buiten. Lengte naar dichtsbijzijnde buiten muur is =/- 2meter. - Maken van ombouw van kachel en kachelpijp

Inbouw gashaard plaatsen

Wij willen graag een openhaard op gas laten inbouwen op de plek van de huidige gaskachel. Er kan dan gebruik worden gemaakt van het bestaande schoorsteenkanaal. De gashaard willen we laten inbouwen in de schouw. We willen graag een afspraak maken om de situatie hier met ons te bespreken en om het rookkanaal te laten beoordelen. We laten ons graag adviseren over de inbouwhaard en ontvangen daarna uw offerte.

Kachelpijp verwijderen en schoorsteen isoleren

Ik wil een aantal dingen laten uitvoeren: - Het verwijderen van een kachelpijp van de weggehaalde gaskachel uit een schoorsteen. - Het isoleren van de openhaard aan onderzijde (wordt niet meer gebruikt) - Eventueel het opnieuw afdekken van bovenzijde van de schoorsteen ter voorkoming van water/beesten, et cetera. - Eventueel het inbouwen van een aantal boekenplanken in het gat van de openhaard. Ik ben vanaf maandag 6 juni weer telefonisch bereikbaar.

Gashaard inbouwen

Ik wil een gashaard laten plaatsen, ik heb een houten vloer. De gaskachel komt in de uitbouw te staan en moet door of de muur of door het dak van de uitbouw. Mijn voorkeur gaat uit naar een inbouw haard, er zal metselwerk moeten worden verricht om hem in te bouwen. Boven de gashaard willen we de tv verzonken ophangen. Graag dit verwerkt in een volledige offerte.

Kapotte gaskachel laten repareren

Wij hebben een gaskachel maar die doet het niet meer die zouden we graag willen laten maken. Daarnaast zouden wij graag een offerte aan willen vragen voor het inbouwen van een gashaard. Wij zoeken echt een vakman, iemand die staat voor zijn vak.

Gashaard leveren inbouwen

In de openhaard een gaskachel aanleggen met afstandbediening. Gasaanvoer aanwezig naast de openhaard. Openhaard heeft opening aan voorkant en een zijkant is open. Graag offerte voor totale installatie inclusief de kachel - bijvoorbeeld een Dru kachel. Graag op zeer korte termijn! Liefst deze week nog. Betreft dus het leveren en plaatsen van de gaskachel.

Op maat gaskachel inbouwen

Ik heb een bestaande inbouw allesbrander, hiervoor zou ik graag een gaskachel willen laten inbouwen. Afmetingen zijn 72 breed, 33 diep en 55 hoog. Eventueel zou het bestaande rookkanaal gebruikt kunnen worden voor de gaskachel. Er kan vanuit de muur gas naar de kachel gelegd worden. Keuken zit recht achter de muur waar de gaskachel zou komen. Vanuit daar kan er gas naar toe gelegd worden. Levering van de gaskachel in overleg. Er is dus een bestaand rookkanaal aanwezig.

Inbouwen van een gashaard

De klus omvat het inbouwen van een gaskachel, een zg. DRU Concerto met P-lijst. De kachel hebben wij al. Voorheen stond er vermoedelijk een potkachel of iets dergelijks, maar die moet vervangen worden door bovenstaande DRU. Graag zie ik uw offerte tegemoet.