Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gaskachel eruit en CV mogelijk met vloerverwarming aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gaskachel eruit en CV mogelijk met vloerverwarming aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gaskachel eruit en CV mogelijk met vloerverwarming aanleggen

Gaskachel eruit en CV mogelijk met vloerverwarming aanleggen

Het betreft een jaren '30 benedenwoning van in totaal 55 m2 grondoppervlak (woonkamer, keuken en slaapkamer). Momenteel is er nog geen centrale verwarming aanwezig en wordt er verwarmd door middel van een gaskachel. Het is de bedoeling dat het huis in de eerste plaats voorzien wordt van een centrale verwarming, maar aangezien er toch geklust moet worden zou ik hierbij graag vloerverwarming als hoofdverwarming aan laten leggen. Indien dit qua kosten een groot verschil oplevert dan ten opzichte van het plaatsen van radiatoren, zou ik radiatoren willen overwegen.

HR-combiplus ketel en aanleg cv met 8 x radiator

Aanleg HR-combiplus ketel en aanleg cv met 8 X radiator in totaal. ( 2 X woonkamer, 3 X slaapkamers, 1.X hal, 1.X douche en 1 X hal ) ter vervanging van gaskachel en geiser. Huishouden van 3 personen. Het huis is nu 96 m2, maar in de toekomst wordt het met de zolder erbij 114 m2. De ketel moet op gas zijn en met een capaciteit van 3/ 4 kW. Warm water hoeven wij tegelijk alleen op 1 punt te hebben. 1 april willen wij beginnen.

Complete cv installatie of warmtepomp aanleggen

Ik wil graag een complete cv installatie of een warmtepomp laten aanleggen. We hebben nu een gaskachel. Ik wil graag advies over wat het geschiktst is voor mijn situatie: een cv ketel op elektra, een cv ketel op gas of een warmtepomp. We hebben een benedenwoning in een rijtjeswoning. De vloeroppervlak is ongeveer 50 m2. Ik heb geen idee welke capaciteit ik nodig heb. We zijn met 2 personen. Verder zou ik maximaal 4 radiatoren nodig hebben.

Nieuwe boiler, gashaard of cv

Hi! Ik wil mijn studioappartement van 32 m2 energiezuinig verwarmen. Nu heb ik een oldschool gaskachel (en geiser voor warm water). Deze wil ik graag laten vervangen voor of een boiler, cv of moderne gashaard. Ik heb verschillende mensen er naar laten kijken. Het blijk niet ideaal te zijn om een cv te installeren doordat er buizen gelegd moeten worden wat het erg kostbaar maakt. Een andere optie is het plaatsen van een moderne gashaard of boiler. Mijn voorkeur gaat uit naar een elektrische boiler, maar aan andere kant kan dit ook vrij prijzig zijn. Graag een goede oplossing die qua verbruik goed is. Mijn huidige gaskachel heeft een gasaansluiting. Ik heb hier een buis in laten installeren, deze buis komt tot 1 meter in de schoorsteen, dus als het goed is kan hier een moderne gashaard op aangesloten worden. De huidige geiser is aangesloten op de waterleidingen.

Gasleiding afdoppen en verwijderen

In de huidige woning hebben twee gaskachels gestaan, de leidingen hiervan prikken nog door de vloer. In verband met renovatie wil ik alle gasleidingen op de benedenverdieping (2x gaskachel, 1x fornuis) dicht bij de meterkast laten afdoppen en verwijderen. Enkel de gasleiding naar cv/zolder moet blijven bestaan. De kruipruimte en meterkast zijn vrij en toegankelijk, foto's van details uiteraard mogelijk.

Cv combiketel in stacaravan aanleggen

Wij hebben een stacaravan 8 x 3,7 m, bestaande uit woonkamer/keuken, 2 slaapkamers en een badkamertje met douche en wc. Er zit nu een losse geiser en gaskachel in en wij zouden graag overgaan naar cv en warm water via 1 ketel. Aangezien wij de caravan het hele jaar door gebruiken, willen wij graag meer comfort.

CV aanleggen

Op bovenstaand adres zou ik graag CV willen aanleggen. Het is een studio van 35 m2, voorzijde, nu met een gaskachel en geiser.

CV installatie uitbreiden door het hele huis

We willen de CV installatie uitbreiden naar de woonkamer en de bovenverdieping. Deze worden nu nog verwarmd met gaskachels. De CV is al aanwezig in keuken en slaapkamers beneden. De gaskachel boven willen we verwijderd en afgevoerd. Beneden mag hij blijven. Er moeten in de woonkamer, in drie slaapkamers en een badkamer radiatoren komen. De CV ketel staat in de bijkeuken op de begane grond. Graag ontvang ik een offerte.

Schoorsteen buiten waterdicht maken en in de woonkamer afwerken

Na een verbouwing/aanleg CV/besluit de gaskachel niet meer aan te sluiten wil ik de schoorsteen (gedeeld met bovenburen/aparte pijpen) afsluiten en waterdicht maken. In de woonkamer is bij de verbouwing een groot rechthoekig gat gemaakt in de schouw, met het idee de gaskachel weer aan te sluiten; is dus niet meer gedaan. Het (grote) gat aan de bovenzijde in de schouw moet nog altijd afgesloten worden. Verder moet de gaskraan (in de hoek in de schouw) worden verwijderd en de flexibele gasslang zoveel mogelijk worden ingekort.

Gasleiding vervangen van de gasmeter naar de CV ketel

We zoeken een ervaren en gediplomeerde monteur/installateur die een stalen gasleiding van gasmeter naar cv-ketel kan vervangen (zal niet meer onder de grond door kunnen), ligt in de dekvloer, moet dus over het plafond heen, dit is gips onder hout). Afstand circa 3 meter. Tevens indien mogelijk de gasleiding naar oude gaskachel en gasfornuis afkoppelen/afdoppen. Op foto zit achter de linkerdeur de cv-ketel (Nefit C30 CW5), achter de rechterdeur de gasmeter. Offerte graag per email

Partners

Partners van Casius