Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gashaard installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gashaard installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gashaard installeren

Gashaard installeren

Wij hebben een Faber Respect Premium OC gashaard gekocht. Hiervoor moet het glas geplaatst worden, de ombouw geplaatst worden en het volledige setje geïnstalleerd worden. Ik heb al een afvoerkanaal.

Houtkachel laten plaatsen

Ik wil een houtkachel laten installeren in een bovenwoning uit 1939. Er is een aansluiting en rookkanaal voor gashaard. Hiervoor in d e plaats moet er nu een houtkachel komen. Het kanaal moet eerst gecontroleerd worden en daarna worden klaargemaakt voor de installatie. Ik beschik nog niet over de houtkachel, buizen en hittebestendige plaat. De laatste twee kunnen in de offerte worden opgenomen.

Complete centrale verwarmingsinstallatie

Ik zoek een monteur die een complete centrale verwarmingsinstallatie kan installeren in een pand in Rotterdam wat ik zojuist heb aangekocht. Momenteel heeft het pand slechts een gashaard in de woonkamer en een badgeiser voor de douche. De leidingen moeten netjes weggewerkt worden in de muren, er moeten nieuwe radiatoren en een nieuwe zeer zuinige CV ketel komen. Het pand is 107 m2 en beslaat 2 verdiepingen.

Gashaard installeren inclusief materiaal

We hebben een gashaard gekocht en deze moet geïnstalleerd worden in ons huis. Het gaat om de Dru Meastro 75 x tu. Er zit al wel een schoorsteen maar willen graag dat iemand komt kijken wat er voor nodig is. Alles ligt nu al open. Rookgaskanaal wordt al door iemand anders aangelegd.

Hybride lucht-waterwarmtepomp installeren

Wij willen graag gas besparen en zijn op zoek naar een hybride lucht/waterwarmtepomp. We hebben een bungalow met zonnepanelen en een warmwaterboiler. De muren en het dak zijn geïsoleerd en voorzien van dubbel glas. Geen vloerverwarming. We verbruiken ongeveer 2000 m3 gas per jaar. Het huishouden bestaat uit 4 personen. We koken op gas en hebben een gashaard. De buitenunit kan op het plat dak worden geïnstalleerd. De kortste weg naar boven is via de bestaande dakdoorvoer, vanaf de verwarmingsketel (2006). Graag goed advies en een offerte.

Elektrische accumulatoren

Ben je eigenaar of huurder van de plaats waar je elektrische verwarming wilt installeren? Eigenaar Welke installatie moet uitgevoerd worden? Volledig nieuwe installatie Welke installatie heb je momenteel? Andere of nog geen installatie Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Momenteel verwarming via een gashaard. Ik ben aan het oriënteren wat de meest voordelige optie is om een centrale verwarming te installeren. Het appartement is 60m2 en beschikt over dubbel glas.

Gashaard Dru in nieuwbouwhuis installeren

Graag vraag ik een offerte aan voor een drie-kanten zichthaard. DRU Metro 100XTL-41 gashaard of iets soortgelijks, dat we als een soort roomdivider kunnen gebruiken. Het is wenselijk dat deze voor 15 januari geplaatst wordt in verband met leggen van de vloer. Rookkanaal moet nog worden aangelegd. Ik kijk uit naar uw offerte.

Rookafvoer voor gashaard installeren

Een rookkanaal realiseren door een plat dak en door de muur van de woonkamer. We willen een gashaard in de woonkamer. De afvoer moet omhoog, door een binnenmuur en dan omhoog door het geïsoleerde platte dak. De gasleiding ligt er dan al.

Bellfire gashaard aansluiten en rookkanaal plaatsen

Ik wil een gashaard type Bellfire unica-2 50 inbouwen op de plek van een bestaande ombouw. Er is al een gasaansluiting aanwezig. Ik zoek dus een installateur voor het installeren van het rookkanaal en aansluiten van de gashaard op de gasleiding. De bestaande ombouw haal er er vanaf. De kachel komt direct op de buitengevel en het rookkanaal moet op een hoogte van ongeveer 2 meter door de muur. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Gashaard installeren

Wij zijn op zoek naar een erkend installateur voor een gashaard die wij hebben aangeschaft. Het betreft een gashaard van het merk/type “Bellfires View Bell Topsham 3”. Wij willen deze gashaard graag zwevend laten monteren en installeren in de uitbouw van onze nieuwbouwwoning te Utrecht. Zie ook bijgevoegde opstelling. De ruimte is 3,20 meter waarin de haard komt te hangen hoog. Kunnen je deze gashaard installeren, monteren en in bedrijf stellen? Indien mogelijk ontvang ik dan graag zo snel mogelijk een offerte voor plaatsing/inbouw inclusief: - Afvoermaterialen - Geveldoorvoer - Convectieroosters - Muurbeugels (optioneel; indien niet mogelijk kunnen we dit zelf regelen) - Brandvrije haardombouw, optioneel; indien niet mogelijk kunnen we dit zelf regelen

Partners

Partners van Casius