Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gashaard afkoppelen en afdoppen en schoorsteen dichtmaken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gashaard afkoppelen en afdoppen en schoorsteen dichtmaken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gashaard afkoppelen en afdoppen en schoorsteen dichtmaken

Gashaard afkoppelen en afdoppen en schoorsteen dichtmaken

Ik heb een gietijzeren gashaard die nauwelijks gebruikt wordt. Deze wil ik verwijderen en iets anders voor plaatsen. Gashaard is zwaar, moet verwijderd worden, afgekoppeld en afgedopt in de kruipruimte van 120 cm hoog. Verder moet het schoorsteen gat dichtgemaakt worden. Ik zoek iemand die deze werkzaamheden in oktober kan verrichten.

Houtkachel installeren

We willen een houtkachel in onze vakantiewoning. We denken aan het type gothic, van de gamma. We hebben een rookkanaal maar er zit nu een gaskachel die afgesloten moet worden. Graag een offerte voor het installeren van de kachel , de aansluitmateriaalkosten en het verwijderen en afkoppelen van de gashaard. Houtkachel Veron of Style zijn voor ons ook opties als het vermogen sterk genoeg is. De te verwarmen ruimte is niet heel groot. Ongeveer 10 bij 5 meter en 2. 40 hoog. Graag hierover uw advies. Reactie graag via mail!