Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gasfornuis repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gasfornuis repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gasfornuis repareren

Gasfornuis repareren

Eén pit van mijn gasfornuis werkt niet meer goed; bij het 'aansteken' (automatisch) komt er wel een vlam, maar zodra ik de knop van die pit loslaat, gaat het vuur uit. Het lijkt erop dat de gastoevoer naar die ene pit stopt zodra ik de knop loslaat. Bij een tweede pit moet ik de knop steeds langer vasthouden voordat het vuur daadwerkelijk aanblijft. Zo begon het bij die eerste pit ook.

Elektrische ontsteking in gasfornuis repareren

De elektrische ontsteking van ons gasfornuis weigert te werken. Het werkt alleen maar met lucifers. Graag ontvang ik verschillende offertes.

Gasleiding nakijken en repareren

Ik heb zojuist de sleutel gekregen van het huis dat ik heb gekocht. Het gasfornuis is daar verwijderd door de vorige bewoners en ik ruik daar nu gas in het keukenkastje. Ik heb de gaskraan daarom dichtgedraaid. Ik zoek een installateur die hier op korte termijn kan zorgen dat die leiding veilig wordt. Ik wil graag een afspraak maken op woensdag 8 november als dat lukt en anders op een andere ochtend i.v.m. mijn werk.

Kleine gaslekkage bij gasfornuis repareren

Bij plaatsing van slimme meters kwamen we er achter dat er een kleine lekkage is ergens bij het gasfornuis. Monteurs van Liander gaven aan dat het niet om een grote lekkage ging, maar wel iets dat gerepareerd zou moeten worden. Ik ontvang graag een offerte met betrekking tot de opsporing en de reparatie van dit lek.

Elektrische ontsteking in het gasfornuis repareren

Ik het een whirlpool gasfornuis met eclectische ontsteking. Van de grootste pit doet de ontsteking het niet. Wie kan dit op korte termijn repareren? Wat zijn de kosten hiervan?

Bosch Solitaire gasfornuis laten repareren

Ik wil mijn Bosch gasfornuis laten repareren twee pitten doen het niet meer na lekkage en 1 drukknop is het plastic wat eronder zit kapot. Daarbij zijn twee gietijzeren ringen beschadigd.

Gasfornuis repareren

Mijn gasfornuis is 4 à 5 jaar oud en doet het niet goed. 1 gaspit blijft niet aan als je de knop loslaat en bij de andere pitten moet er meerdere keren van hoog naar laag worden gedraaid voordat het vuur aanblijft als je de knop loslaat. Ze gaan allemaal aan, maar blijven dus niet aan. Ik wil dit graag laten repareren.

Gasfornuis repareren

We hebben een Foster fornuis. De pitten hebben we schoongemaakt maar zijn meer warmhoud pitten dan kook pitten. Graag advies wat we er aan kunnen doen.

Elektrische ontsteking in het gasfornuis repareren

Eclectische ontsteking Bosch gasfornuis wekt niet meer.

Gaslek repareren

Bij plaatsen van een slimme meter is een gaslek geconstateerd bij het gasfornuis. Ik wil dit graag laten repareren en weten hoeveel dit kost.

Partners

Partners van Casius