Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gasfornuis op de gaskraan aansluiten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gasfornuis op de gaskraan aansluiten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gasfornuis op de gaskraan aansluiten

Afdoppen gaskraan gasfornuis en vast zetten van de gootsteenkraan

Gaskraan in keuken moet afgedopt worden, gasfornuis is verwijderd en de gas toevoer daar is dus niet meer nodig. Er zit beweging in de kraan bij de gootsteen, tussen kraan en keukenblad. Kraan weer vastzetten.

Gaskraan verplaatsen voor een fornuis

Ik wil graag gaskraan verplaatsen voor een gasfornuis. Gasfornuis komt nu niet volledig tegen de muur aan. Wat zijn hiervan de kosten?

Gasslang koppelen aan gasfornuis en gaskraan

Gasslang aansluiten aan het fornuis en de gaskraan

Aansluiting van het gasfornuis controleren

Ik heb een nieuw gasfornuis een vriend heeft het aangesloten maar ik vertrouw het niet helemaal lijkt ook of ik gas ruik, heb de gaskraan dicht gedraaid. Wil het graag laten controleren.

Gasfornuis op de gaskraan aansluiten

Graag zou ik in de keuken mijn gasfornuis laten aansluiten op de gaskraan.

Gaskraan afdoppen in de keuken

In verband met de verhuizing heb ik mijn gasfornuis alvast weg gedaan. Gaskraan - zie foto - moet worden afgedopt. Er komt lichtelijk gas vrij. Heb momenteel mijn hoofd gaskraan dicht gedraaid.

Gasleiding inkorten en nieuwe gaskraan monteren

Om ons gasfornuis goed te kunnen aansluiten dient onze gasleiding ingekort te worden en een nieuwe gaskraan gemonteerd te worden. Ook even het gasfornuis met reeds aanwezige gasslang (metalen mantel) aansluiten.

Gasleiding nakijken en repareren

Ik heb zojuist de sleutel gekregen van het huis dat ik heb gekocht. Het gasfornuis is daar verwijderd door de vorige bewoners en ik ruik daar nu gas in het keukenkastje. Ik heb de gaskraan daarom dichtgedraaid. Ik zoek een installateur die hier op korte termijn kan zorgen dat die leiding veilig wordt. Ik wil graag een afspraak maken op woensdag 8 november als dat lukt en anders op een andere ochtend i.v.m. mijn werk.

Diverse installatiewerkzaamheden

Mijn zoon gaat in Amsterdam wonen en we willen daar graag wat installatiewerk laten verzorgen. Het gaat om het ophangen van een badkamermeubel in de badkamer en installeren van een kraan daarop. Verder moet er een douchestang met kraan gemonteerd worden en een designradiator. Ook moet er in de keuken een kraan worden aangesloten en een gasfornuis. Daarvoor is nog geen gaskraan aanwezig. De overige materialen zijn er al wel. We willen dit graag op heel korte termijn laten verzorgen en ontvangen graag vooraf uw prijsopgave.

Gaskraan en gasfornuis aansluiten

Graag zou ik in de keuken mijn gasfornuis laten aansluiten. Ik meen dat de gasleiding is afgedopt en dus een kraan nodig heeft. Wellicht kan ik tzt een foto sturen alvorens iemand langs komt om onnodige voorrijd kosten te voorkomen. Ik werk als arts in het ziekenhuis en heb daardoor beperkte mogelijkheid mbt datum en tijd afspraak. Wellicht kunt op zaterdag.

Partners

Partners van Casius