Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gasfornuis naar elektrisch fornuis ombouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gasfornuis naar elektrisch fornuis ombouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gasfornuis naar elektrisch fornuis ombouwen

Gaskookplaat vervangen door elektrische kookplaat

Ik heb momenteel een vijfpits gasfornuis van 90 cm breed (inbouw). Dit wil ik vervangen door een elektrisch fornuis (inductie). Graag een offerte voor het vervangen, inclusief gasleiding afdichten. Deze is wel nog nodig voor de verwarmingsketel. Ik heb nog een niet gebruikte groep hiervoor. Graag offertes met en zonder nieuw fornuis.

Oude koperen waterleiding vervangen

Vervangen waterleiding van ongeveer 15 meter, waterslag meter plaatsen en verwijderen gasleiding naar gasfornuis keuken. Huis uit 1956, koperen waterleiding op beneden verdieping lekt, waarschijnlijke oorzaak is waterslag in de leiding van het waterreservoir WC. Leidingen zijn oud en zitten ook niet goed vast. Ze lopen in het zicht, boven langs de muur, dit kan zo blijven. Ik zou graag alle waterleidingen op de beneden verdieping willen vervangen. Gasleiding van keuken naar meterkast verwijderen, ivm met overstappen op elektrisch koken. Graag totaalprijs.

ATAG gasfornuis repareren

Ik heb een gasfornuis van de merk ATAG waarbij het kookgedeelte op gas werkt en de oven elektrisch. Het gedeelte waar ik reparatie voor wil is de oven. De oven heeft voorheen gewoon goed gewerkt en op een bepaalde moment deed die het niet meer, als ik het aan wilde doen dan sloegen de stoppen door en het stroom viel uit tot een paar keer toe. Ik heb vervolgens de stekker van de koelkast eruit gehaald en toen viel de stroom niet meer uit maar nog steeds deed de oven het niet. Het licht van de oven gaat wel aan maar hij verwarmd niet! Graag hoor ik of u een oplossing heeft voor dit probleem

Aansluiten van een gasfornuis

Wij hebben een huis gekocht met in de keuken een ingebouwd elektrisch fornuis. Deze willen we vervangen door ons eigen gasfornuis. Er is een gasaansluiting in de keuken aanwezig. Kan dit zonder de keuken te slopen? Graag een lokale loodgieter voor advies en offerte.

Elektrisch fornuis met perilex aansluiten

Ik heb een nieuw gasfornuis gekocht en deze moet aangesloten worden: zowel het gas als elektra. De gasleiding en het stopcontact (perilex) is reeds aanwezig op de juiste plaats. De oven wordt alleen zonder elektrasnoer geleverd, deze dient u mee te nemen. De gasaansluiting is afgedopt (standaard nieuwbouw), eventuele koppelstukken dient u ook mee te nemen.

Gas doortrekken en aansluiten

De vorige eigenaren van ons huis hebben het gas in de keuken afgesloten en alles elektrisch gemaakt. Wij zouden graag weer gas hebben. De afgesloten leiding ligt in de keuken echter zou de nieuwe gasleiding wel door drie balken moeten. Wij beginnen 17 augustus met het openbreken van de keuken en dan worden alle tegels ook verwijderd. De afstand van de oude afgesloten leiding naar het gasfornuis zal ongeveer 5 meter aan buis materiaal zijn. Graag zouden wij 19 of uiterlijk 20 augustus het gas weer aangesloten hebben. Kunt u mij hier een prijsopgave van geven en aangeven of deze datum mogelijk is?

Aanleggen gasleiding van meterkast naar ...

Aanleggen gasleiding van meterkast naar keuken ivm plaatsing nieuw gasfornuis (momenteel wordt elektrisch gekookt). Combiketel is aanwezig. Afstand tussen meterkast en gasfornuis 5 à 6 meter.