Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gasfornuis controleren of opnieuw aansluiten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gasfornuis controleren of opnieuw aansluiten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gasfornuis controleren of opnieuw aansluiten

Gasfornuis controleren of opnieuw aansluiten

Ons gasfornuis is 1,5 jaar geleden geïnstalleerd, alles nieuw. Vanavond ruiken wij een gaslucht bij het aanzetten van de oven. We hebben de kraan dicht gedraaid en we zoeken nu een loodgieter die tegen een reëel bedrag wil komen kijken en het probleem oplossen.

Gasfornuis met een gaslucht controleren

Wij hebben zelf het gasstel aangesloten. Wij willen graag controle of alles goed zit.

Gasfornuis controleren vanwege gaslucht

We ruiken gas in de keuken, we willen dit graag laten controleren en verhelpen. Tevens willen we graag dat onze CV wordt nagekeken.

Gasinstallatie controleren

Ik heb zelf de gasslang van ons gasfornuis vervangen n.a.v. een door Stedin gevonden gaslekkage. Graag wil ik een controlemeting laten uitvoeren en laten nakijken of alles goed is aangesloten. Ik hoor graag van u wat hiervoor de kosten zijn.

Gasfornuis met een gaslucht controleren

Het gasfornuis ruikt erg naar gas. Dus zou graag hebben dat een expert er eens naar kwam kijken. Allereerst graag een prijsopgave hiervoor.

Oud gasfornuis controleren op lekkage

Het gaat om een misschien wel meer dan 50 oud Atag gasfornuis waarbij ik al tijden af en toe gas ruik als de oven gebruikt wordt. Bij het installeren van een nieuwe CV-ketel bleek nu dat er ergens gas lekt ergens bij/in het fornuis. Als de kosten niet al te hoog zijn, zou ik dit graag gerepareerd zien.

Gaslek in of bij het gasfornuis herstellen

Bij het opendraaien van het gaskraantje in de keuken, ruikt er op een gegeven moment een gaslucht. Na het vervangen en controleren van de gaskraan blijkt dat de lucht uit het gasfornuis komt. Is hier wat aan te doen?

Gasfornuis met een gaslucht controleren

Het betreft een offerteaanvraag voor het laten nakijken van mijn gasfornuis, het gasfornuis is ongeveer 10 jaar oud en van het merk Star. Ik ruik een gaslucht die afkomstig lijkt te zijn uit een van de gaspitten. Ik heb de gaskraan dichtgedraaid en ruik nu geen gas meer.

Gas check

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten controleren van de gasleiding en mijn gasfornuis.

Indesit gasfornuis opnieuw aansluiten

Ik wil graag mijn Indesit gasfornuis opnieuw laten aansluiten. Ik heb dit zelf gedaan maar ik vermoed dat ik het niet op de juiste manier heb gedaan want niet alle branders gaan aan. Ook wil ik gelijk de gasleiding laten controleren.

Partners

Partners van Casius