Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Flexibele schoorsteenpijp in bestaand kanaal installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: flexibele schoorsteenpijp in bestaand kanaal installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: flexibele schoorsteenpijp in bestaand kanaal installeren

Flexibele schoorsteenpijp plaatsen

Ik had graag een offerte voor het plaatsen van een flexibel rookgas afvoer kanaal. Met een lengte van 7 meter en met vermiculite korrels afgewerkt in schoorsteen.

Flexibele schoorsteenpijp in bestaand kanaal installeren

Flexibel schoorsteen kanaal in bestaand kanaal plaatsen / installeren. Betreft een kanaal met een diameter van ongeveer 150 mm en met een lengte van ongeveer 6 a 7 meter. Wat gaat dat kosten?

RVS flexibele schoorsteenpijp in de schoorsteen plaatsen

Door de bestaande schoorsteen een nieuw kanaal trekken (ca. 7/8 meter), de huidige blijkt niet meer goed te zijn en er blijkt ooit een schoorsteenbrandje te zijn geweest. In de eerste instantie wil ik de open haard kunnen gebruiken en eventueel later ooit een palletkachel erin plaatsen.

Flexibele buis in een schoorsteen aanbrengen

Ik wil in de woonkamer een pelletkachel installeren. Er zit een oude schoorsteenpijp die verstopt zit met vogelnesten en is roestig. In de woonkamer beneden is hij afgedicht. Deze moet ontdaan worden van de vogelnesten en een flexibele pijp erin om de pelletkachel aan te sluiten. Beneden moet hij opengemaakt worden. We hebben inspectie gehad, 4 meter vanaf de top zit de pijp verstopt.

Flexibele schoorsteenpijp aanbrengen

Ik heb een huis uit de jaren '40 met een rechte schoorsteenpijp. Ik zou graag een houtkachel willen plaatsen daar waar vroeger de gaskachel stond. Voor de veiligheid wil ik het kanaal met een flexibele pijp vernieuwen. Wat kost dit? Maximaal 9 meter

Houtkachel aansluiten

Aansluiten van een houtkachel op het bestaande rookkanaal. Mocht het oude rookkanaal niet goed zijn, dan RVS flexibele buis door bestaande rookkanaal (ongeveer 6 meter). Aansluiten kachelpijp in plafond. Aansluiten rookafvoer op het dak (schoorsteenpijp). Het betreft een huis uit 1934, we willen het kanaal eerst laten checken.

Schoorsteenpijp van de houtkachel vervangen

Het gaat om het vervangen van een flexibele pijp van diameter 150 mm de hoogte tot aan het dak is 9 meter. Plus isolatiekorrels en inclusief het materiaal aanbieden. Er zit al pijp in de schoorsteen, die moet eruit gehaald worden. Dat kan ik eventueel zelf doen.

RVS flexibele schoorsteenpijp in de schoorsteen plaatsen

Ik wil graag een RVS flexibele schoorsteenpijp door mijn bestaande gemetselde schoorsteen laten trekken voor een houtkachel. De pijpdikte door mijn schoorsteen is maximaal 100mm en de lengte van mijn schoorsteen is 8 tot 9 meter incl. Korte knik. Mijn vraag is wat de kosten zijn als ik dit door uw bedrijf laat doen?

Schoorsteenpijp renoveren

Ik wil een flexibele binnenpijp laten plaatsen in een bestaande schoorsteen. Graag een vrijblijvende offerte van de kosten: flexibele pijp plus de montage, inclusief BTW.

Dubbelwandige schoorsteenmantel plaatsen

Graag wil ik een flexibele dubbele schoorsteenpijp laten plaatsen van ongeveer 5 meter in een bestaande schoorsteen. Ik ga uit van een buis 150 mm doorsnee, en een kap voor op de schoorsteen zo dat er geen regen in komt of vogelnesten. Het betreft een vrijstaande woning en is goed bereikbaar. Graag ontvang ik een offerte waarbij de materialen separaat vermeld staan.