Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Flexibel rookkanaal plaatsen in bestaand kanaal? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: flexibel rookkanaal plaatsen in bestaand kanaal. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: flexibel rookkanaal plaatsen in bestaand kanaal

Flexibel rookkanaal laten plaatsen

Goedenmiddag Ik ben opzoek naar en bedrijf dat een flexibel afvoerrook kanaal kan plaatsen in me bestaande schoorsteen Het gaat over een flexibel van 150 diameter Is een schuindak 2 verdiepingen

Flexibel rookkanaal plaatsen in bestaand kanaal

Ik wil voor de houtkachel die we gaan gebruiken een flexibele pijp van maximaal 125 mm door bestaande schoorsteen laten plaatsen. De totale lengte is ongeveer 7 meter. Ik zoek een partij die dit voor mij kan regelen.

Flexibel rookkanaal van RVS plaatsen

Graag wil ik een flexibel dubbelwandige afvoerkanaal laten installeren. Plafond tot dak (schoorsteen) is ongeveer 6 meter. Aansluiting plafond door middel van een afdekplaat. het afvoerkanaal heeft een doorsneden van 80 mm. De woning is goed bereikbaar.

Flexibel rookkanaal plaatsen in bestaand kanaal

Ik wil graag een kachel aansluiten op een bestaand rookkanaal. Het rookkanaal is gemetseld, vandaar dat ik graag een flexibel rookkanaal in het bestaande kanaal wil laten bevestigen. Dit betreft van de benedenverdieping helemaal naar boven, ik vermoed dat dit ongeveer 10 meter is. Mijn vraag omtrent de offerte en mogelijke kosten gaat om: - Het aanleggen van een flexibel rookkanaal in een bestaand kanaal. - Het aansluiten van een kachel op dit kanaal.

Flexibel rookkanaal aanleggen

Ik heb een lek gemetseld schoorsteenkanaal ik wil hier graag een flexibele pijp (2 verdiepingen) in laten zakken en aansluiten laten op mijn allesbrander hier zal een verloop voor geplaatst moeten worden op dit moment na een maand stoken zit mijn kanaal al bijna verstopt graag een offerte voor het verhelpen van mijn probleem tevens boven op de schoorsteen dient een nieuwe kap geplaatst worden.

Flexibel rookkanaal plaatsen in bestaand kanaal

Doortrekken van flexibele RVS buis van 150 mm door een bestaand gemetseld rookkanaal inclusief montage van de dakdoorvoer.

Rookkanaal voor de houtkachel aanleggen in bestaande schoorsteen

Graag zou ik wat meer informatie inwinnen over het proces en de kosten van het plaatsen van een flexibel rookkanaal (gaat door 3 woonlagen heen) in de bestaande schoorsteen, danwel het weer veilig bruikbaar maken van de huidige schoorsteen. Dit naar aanleiding van een bouwtechnische keuring.

Pelletkachel met rookkanaal installeren

Wil graag een palletkachel aansluiten op de bestaande schoorsteen, moet er dan een nieuwe pijp gemonteerd worden (flexibel). De kachel heeft een 80 mm uitvoer. Ik denk dat de hoogte +- 8 tot-9 meter is. In de kamer is er geen doorvoer naar het kanaal meer. Die moet open gemaakt worden.

Flexibel rookkanaal plaatsen met Vermiculite korrels

Wij hebben een houtkachel en willen overgaan naar een pelletkachel. De huidige schoorsteen bestaat uit gemetselde blokken en is op zolder aangesloten op de oude gemetselde schoorsteen. De totale lengte van de schoorsteen is 10 meter. Voor de pelletkachel heb ik een kleiner rookkanaal nodig van 80 mm doorsnede. Ik zoek een bedrijf die in het bestaande kanaal een kleinere flexibele pijp kan plaatsen en rondom kan opvullen met Vermiculite isolatiekorrels. Ik wil een afspraak maken om de situatie hier te laten beoordelen. Ik ontvang graag uw advies en een offerte.

Rookkanaal voor houtkachel plaatsen in bestaande schouw

Rookkanaal voor houtkachel plaatsen in bestaande schouw. De schoorsteenveger gaf aan dat de schouw brandgevaarlijk was graag wil ik een nieuw kanaal rvs flexibel laten plaatsen.

Partners

Partners van Casius