Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eurom airco bijvullen renswoude? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: eurom airco bijvullen renswoude. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: eurom airco bijvullen renswoude

Eurom Q18 reparatie split airco unit, fout code F8 + koperen toevoer leidingen los

Mijn Eurom Q18 split airco unit geeft foutcode F8, dit laat ik graag zo snel mogelijk repareren. Daarnaast is een toevoer van de koperen leiding los (zie foto). Dit is een snelkoppeling, de onderste is eraf geschoten.

Split airco eurom checken en vullen

De mobiele split unit van mijn eurom airco koelt niet meer. Vloeistof dient eruit gehaald te worden en opnieuw gevuld te worden

Airconditioning bijvullen

airconditioning geeft geen verkoeling en alles werkt heel goed. De apparatuur is slechts 1 jaar oud. Airco : EUROM wandmodel.

Eurom airco bijvullen renswoude

Airco koelt niet. Waarschijnlijk met verplaatsen van de caravan zijn de leidingen ook beschadigd. Het is n eurom WAC 9 Q. Ik zoek n goede reparateur.

Airco splitlevel eurom controle en geiser schoonmaken

Bijvullen van de airco en eventueel geiser schoonmaken.

Eurom airco bijvullen en bekabeling vervangen

Graag willen we de airco laten bijvullen, de bekabeling buiten vervangen en zorgen dat het geheel netjes wordt afgewerkt. Daar ontvangen we graag een offerte voor. Ter verduidelijking van onze situatie: zie bijgevoegd Word document. Ook staat hier een foto in hoe we het graag afgewerkt zien. Het onderhoud van deze airco heeft zeker vijf jaar niet plaatsgevonden.

Eurom W12Q split airco bijvullen/jaarlijks onderhoud

Wij willen graag jaarlijks onderhoud van onze Eurom Airco W12Q (wij hebben het huis recent gekocht). Kunnen jullie dat doen? Alvast bedankt voor een reactie,

Airco ophangen

Ik heb mijn oude airco verwijderd en een nieuwe gekocht. Deze wil ik graag op laten hangen. Het is een Eurom type split AC 18 quick install CH

Split airco repareren

Mijn eurom spilt airco blaast wel maar geeft geen koude lucht. Wellicht vloeistof bijvullen. Ik wil graag dat er iemand langskomt die het voor mij kan repareren.

Verplaatsen van de airco unit

Wij zijn op zoek naar een gecertificeerd monteur die ons kan helpen bij het verplaatsen van een bestaande split-airco installatie (merk EUROM, model ACHS 12Q, montagehandleiding in bijlage) van de werkruimte in de tuin, naar onze zolderkamer. Kunt u hierbij van dienst zijn? Kunt u ook een indicatie geven van hoeveel werk dit is / hoeveel dit mogelijk kan kosten?