Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Elektrische vloerverwarming repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: elektrische vloerverwarming repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: elektrische vloerverwarming repareren

Vloerverwarming realiseren en advies

De overkapping aan het huis hebben we dicht gemaakt en willen daar zitgedeelte van maken voor de keuken. Kan ik dat het beste doen met elektrische vloerverwarming, nu de overheid praat van dat we van het gas af moeten? Het zou om 40 m² gaan. Vloerverwarming moet als hoofdverwarming gaan dienen. Ik ben me ook aan het oriënteren op vloerverwarming in combinatie met een pelletkachel.

Het realiseren van elektrische verwarming in de badkamer

Het betreft de verwarming van een badkamer van 20 m2. De vloerverwarming is kapot gegaan en zoeken hiervoor een alternatief. Waarschijnlijk wordt het te duur om de vloer op te breken. We hebben nu alleen een radiator welke niet voldoende warmte geeft voor deze ruimte. Een radiator bijplaatsen is (bijna) niet mogelijk. Het idee is om een aantal verwarmingspanelen te realiseren met een timer.

Elektrische hoofdverwarmingssysteem aanleggen (vloer of warmtepomp)

Wij zijn bezig met de verbouwing van ons huis. De woonkamer wordt +/- 60 m2 de slaapkamer 20 en de badkamer 16 m2. Wij willen een hoofdverwarmingssysteem. We denken aan elektrische vloerverwarming, of misschien een warmtepomp. We willen daar graag advies over wat het beste is. Er hoeft geen oud systeem verwijdert te worden. De woning heeft 1 etage en we zijn met 2 personen. Geen idee welke capaciteit nodig zal zijn. De woning is 320 kuub en vrijstaand.

Droge vloerverwarming realiseren

Goedemiddag, Ik heb een huis uit 1955 en ik wil dat laten renoveren. Er komen grote kozijnen in en een schuifpui en er komt een nieuwe oprit dus de vloer kan gerust een paar centimeter hoger worden. Dus ik dacht aan vloerverwarming zonder uithakken en eerst issoleren. Is het mogelijk om de issolatie op de vloer te leggen en dan vloerverwarming? Graag zou ik ook van het gas af gaan dus misschien een zonneboiler/elektrische boiler? Het betreft hier een woonoppervlak van ongeveer 40m2 Boven wil ik dan gewoon elektrische vloerverwarming als bij verwarming. Ik kom nooit boven maar voor de nieuwe eigenaar in de toekomst is dat denk ik wel handig. Graag hoor ik wat de mogelijkheden zijn.

Vloerverwarming aanleggen

Betreft aanleggen vloerverwarming in aangekochte woning. Oppervlakte beneden is circa 110 m2, inclusief toilet. Tevens willen wij graag vloerverwarming in de badkamer, deze is circa 12 m2. Ik lees op verschillende sites dat elektrische vloerverwarming voor de badkamer de beste keuze zou zijn, kunnen jullie hierin adviseren?

Radiatoren vervangen en vloerverwarming aanleggen

Het betreft de bovenverdieping. Hier zitten momenteel 3 radiatoren van de cv installatie. Graag wil ik deze vervangen door elektrische radiatoren. Het liefste wil ik deze centraal kunnen bedienen of met een eventuele app. Later wil ik op de begane grond elektrische vloerverwarming plaatsen (80 m2). Het zou dan mooi zijn als dan ook koppelbaar is met de rest.

vloerverwarming plaatsen

Graag de oude vloerbedekking eruit en dan vloerverwarming erin en daarna nieuwe vloerbedekking erin . Gaat om 37 m2 , graag elektrische vloerverwarming.

Elektrische vloerverwarming leggen en een linoleum vloer leggen

De elektrische vloerverwarming zou gelegd moeten worden onder linoleum met als doel bij te verwarmen dat de vloer niet zo koud aan de voeten voelt. Wel zou ik het stroomverbruik zoveel mogelijk willen beperken. De verwarming zal zo’n 2 á 3 uur per dag aan staan en ongeveer 4 dagen per week, als bijverwarming. Oppervlak van de slaapkamer is ongeveer 13,8 m2. Geen idee of dit het mogelijk is. Het zeil moet ook gelegd worden. We willen effen, strakke linoleum.

Afkoppelen van radiatoren en CV omleiden

Het huis is verdeeld in een vloerverwarming gedeelte op de begane grond en radiatoren op de overige 2 verdiepingen. Graag behoud ik de vloerverwarming maar koppel ik de overige radiatoren af en vervang deze door elektrische verwarmingen. Ik heb advies nodig over de (on)mogelijkheden van het loskoppelen aangezien het c.v. systeem zoals beschreven 1 geheel vormt. De klus bestaat dus uit het beoordelen of de radiatoren losgekoppeld kunnen worden zonder dat de vloerverwarming aangetast wordt, het afkoppelen en eventueel omleiden van de leidingen. De elektrische verwarming zal ik zelf gaan doen.

Lucht-waterwarmtepomp aanleggen en aansluiten op vloerverwarming

Ben op zoek naar een lucht-waterwarmtepomp (zonder gasaansluiting) en standaard 3 x 25 A aansluiting (Enexis). In de winter elektrisch bij verwarmen. In totaal gaat het om 220 m2, waarvan 150 m2 moet worden verwarmt door middel van vloerverwarming. Is dit mogelijk? Ik wil graag advies of het geschikt is als hoofdverwarming. Als dat niet zo is dan zou er een elektrische cv ketel moeten komen voor de badkamer. Het gaat om een vrijstaande nieuwbouwwoning. We hebben vloerverwarming waar het water verwarmt moet worden tot 38 graden geloof ik. Als het buiten vriest dan weet ik niet of het mogelijk is om de temperatuur continu warm te houden. We zijn met 2 personen. Ik heb geen persoonlijke berekening, maar ik denk dat een standaard huishouden aangehouden kan worden. De vloerverwarming laat ik leggen. Graag wil ik advies over wat er mogelijk is (liefst geen gas, maar elektrisch verwarmen) en ontvang ik en een offerte.

Partners

Partners van Casius