Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Elektrische verwarming in de woonkamer realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: elektrische verwarming in de woonkamer realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: elektrische verwarming in de woonkamer realiseren

Moederhaard en boiler vervangen door een cv ketel

We zouden graag de moederhaard en elektrische boiler vervangen door een CV ketel. Een mogelijkheid is ook, om de boiler en moederhaard te vervangen. Het betreft een monumentaal appartement uit 1933. Graag de oude installaties afvoeren. We hebben geen idee welke capaciteit we nodig hebben. We hebben een vloeroppervlak van 66 m2 en we zijn met 2 personen. Het is voor verwarming en voor warm water. Leidingen zouden mogelijk omgelegd en doorgetrokken worden. We zouden graag beginnen in de week van 25 februari.

Elektrische vloerverwarming leggen en een linoleum vloer leggen

De elektrische vloerverwarming zou gelegd moeten worden onder linoleum met als doel bij te verwarmen dat de vloer niet zo koud aan de voeten voelt. Wel zou ik het stroomverbruik zoveel mogelijk willen beperken. De verwarming zal zo’n 2 á 3 uur per dag aan staan en ongeveer 4 dagen per week, als bijverwarming. Oppervlak van de slaapkamer is ongeveer 13,8 m2. Geen idee of dit het mogelijk is. Het zeil moet ook gelegd worden. We willen effen, strakke linoleum.

Elektrische of infraroodverwarming

We zoeken naar alternatieven om géén warmtepomp te hoeven installeren. Elektrische- of infrarood verwarming is een van die opties. Het gaat om 180 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Afkoppelen van radiatoren en CV omleiden

Het huis is verdeeld in een vloerverwarming gedeelte op de begane grond en radiatoren op de overige 2 verdiepingen. Graag behoud ik de vloerverwarming maar koppel ik de overige radiatoren af en vervang deze door elektrische verwarmingen. Ik heb advies nodig over de (on)mogelijkheden van het loskoppelen aangezien het c.v. systeem zoals beschreven 1 geheel vormt. De klus bestaat dus uit het beoordelen of de radiatoren losgekoppeld kunnen worden zonder dat de vloerverwarming aangetast wordt, het afkoppelen en eventueel omleiden van de leidingen. De elektrische verwarming zal ik zelf gaan doen.

Vloerverwarming aanbrengen

Benedenverdieping, ongeveer 50 m2, vloerverwarming en dan ook de oude radiatoren verwijderen en afvoeren. Graag overleg over de soort verwarming maar sowieso geen elektrische.

Radiatoren vervangen

We willen in de woonkamer elektrische verwarmingspanelen plaatsen. En de bestaande verwarming vervangen. Het gaat om 2 radiatoren die ik zelf ga verwijderen. Graag ontvang ik een offerte.

Nieuwe verwarmingsinstallatie

De kelder hebben wij omgebouwd tot slaapkamer. De ruimte heeft een oppervlakte van 43 m2, de helft heeft een hoogte van 2,4 m en de andere helft 1,7 m. Graag wil ik elektrische, energiezuinige verwarming. De vloer is geïsoleerd. Met gevelisolatie zijn we bezig.

Elektrische verwarming

Mijn computerhoekje ligt aan de buitenmuur en blijft te koud omdat ik vloerverwarming heb. Ik denk nu aan een infrarood verwarming, die aan de muur bevestigd kan worden.

Cv-ketel op gas vervangen door iets op elektriciteit

Momenteel heb ik een cv-ketel op gas, waarmee ik mijn appartement (32 m2) verwarm en warm water gebruik voor te douchen en in de keuken. Ik zou graag over willen stappen op elektrisch in plaats van gas. Hierbij de huidige cv-ketel verwijderen en afvoeren en vervangen door elektrisch. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden. Het is voor warm water en voor verwarming. Een warmtepomp is voor mij niet mogelijk. Mogelijk dat een boiler van 50 liter een mogelijkheid is of een elektrische cv ketel. Ik ontvang graag advies en een offerte.

CV gasketel vervangen door elektrische ketel met boiler

Nieuw appartementsgebouw met 3-fasen aansluiting. Oppervlakte 63 m2, vloerverwarming. Bestaande cv-gas Intergas HRE, verbruik 100 m3 (verwarming en douche). Vervangen (inruil) door elektrische cv-ketel 4-6 kW met aparte boiler voor heet tapwater. Daarna gas afkoppelen.

Partners

Partners van Casius