Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Elektrische boilers plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: elektrische boilers plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: elektrische boilers plaatsen

Elektrische boilers vervangen voor doorstromer

Ik wil mijn 80 liter elektrische boiler en 10 liter keukenkast boiler vervangen door een elektrische doorstromer. Graag advies over de mogelijkheden ivm huidige stoppenkast.

2 elektrische boilers laten plaatsen

Ik wil 2 elektrische boilers laten plaatsen, zowel in de keuken (kleine) als in de badkamer (100 liter).

Elektrische boilers plaatsen

Ik wil een elektrische boiler laten plaatsen in mijn woning. Er moeten 2 stortdouches met een capaciteit van 40 liter per minuut van warm water worden voorzien en daarom heb ik deze boiler nodig.

Boiler ontkalken

Op welke brandstof werkt de ketel? Elektriciteit. Wat is het merk van het stooktoestel? Ik weet het niet. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: onderhoud/ontkalken van twee elektrische boilers (beide 80 liter) voor sanitair.

Heteluchtverwarming vervangen

Wij zijn op dit moment ver gevorderd in het aankooptraject van een woning met een woonoppervlakte van 120 m2. De overdracht van de woning zal in mei of juni 2016 plaatsvinden. Er is in die woning een al wat ouder hete lucht verwarmingssysteem aanwezig. Er zijn elektrische boilers voor de warmwatervoorziening. Wij willen graag met een bedrijf in gesprek over een aantal mogelijkheden. Misschien is het mogelijk om een nieuwe combi hete lucht cv-ketel te plaatsen, die ook voor de warmwatervoorziening kan zorgen. We willen ook bekijken of er beter een combi cv-ketel met radiatoren kan worden geplaatst, ter vervanging van het huidige systeem. Het huis is op Funda te bekijken. Graag ontvangen wij een prijsindicatie voor beide opties.

Doorstroomverwarmers plaatsen

Ik wil mijn huidige 2 elektrische boilers vervangen door 2 doorstroomverwarmers, 1 in de keuken en 1 op de badkamer. In de keuken zullen ook wat kleine afvoer-aanpassingen moeten geschieden.

Boiler installeren

In de keuken willen wij graag de gasgeiser laten verwijderen en een elektrische boiler laten installeren. Hiervoor ontvangen wij graag goed advies wat de verschillen en mogelijkheden zijn tussen de boilers. De boiler kan dan ik overleg met de vakman aangeschaft worden.