Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Elektrische boiler verplaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: elektrische boiler verplaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: elektrische boiler verplaatsen

Elektrische boiler verplaatsen

Ik wil een elektrische boiler vanuit de badkamer verplaatst hebben. Graag uw advies of die in de (aangrenzende) slaapkamerkast kan of elders in de woning. Aansluit- en koppel stukken graag door u te leveren. Leidingwerk moet omgelegd worden. Het zelfde geld voor de keukenboiler. Daarnaast is er een leiding in de wastafel die verstopt is en verholpen zou moeten.

Elektrische boiler plaatsen

Op een pand hebben we een boiler nodig zodat de schoonmaker gebruik kan maken van warm water.

Gasgeiser door elektrische boiler vervangen

Het gaat om een bijkeuken in een jaren zestig kleinschalig appartementen complex. Er zit nu oude gasgeiser en we (ouder echtpaar) gebruiken het appartement als pied d'terre dus niet permanent. We willen deze graag laten verwijderen en door een elektrische boiler laten vervangen. Ik hoor graag war de kosten hiervoor zijn.

Gas boiler vervangen door een elektrische

Ik ben op zoek naar iemand voor het vervangen van een gasgestookte boiler door een elektrische boiler van 120 of 150 liter.

Elektrische boiler plaatsen

De boiler is bedoeld om het douchewater te verwarmen. Niet het keukenwater. Het gaat om een huishouden van 2 personen. Ik wil met deze boiler de warmwatervoorziening van mijn huidige stadsverwarming vervangen. Ik heb reeds 9 zonnepanelen. Waarschijnlijk is een slimme boiler het handigst. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Welke werken moeten uitgevoerd worden? Elektrische boiler plaatsen

Installatie warmtepompboiler

Wij zoeken op korte termijn naar een cv installateur die voor ons de elektrische warmte pomp boiler inclusief leidingen en afvoer komt installeren. Verwachting is dat er ca 2 tot 3 dagen voor benodigd zijn.

Controle + bijvullen moederhaard en controle elektrische boiler

Ik wil graag mijn moederhaard laten controleren en bijvullen, plus de radiatoren ontluchten. Tevens moet mijn elektrische boiler worden gecontroleerd.

Elektrische boiler verplaatsen en ondersteunen met duurzaam systeem

Het betreft een flat. Momenteel hangt er een elektrische boiler van 80 ltr. in de keuken, deze moet verplaatst worden naar een naast gelegen berging. De gezinssamenstelling is drie personen en de boiler moet de keuken en badkamer (met bad) van warm water kunnen voorzien.

Zonneboiler vervangen

Er staat op dit moment op zolder een zonneboiler (Luigjes/Atag uit 1996) van 240 liter, die verwijderd moet worden en vervangen door een elektrische boiler van 120 liter. We willen tevens graag advies over wat te doen met de collector op het dak, omdat we willen overgaan op nieuwe zonnepanelen.

Gasgeiser door elektrische boiler vervangen

We willen onze gasgeiser vervangen door een elektrische ‘doorstromer’ en moet geschikt zijn voor keuken en douche. Liefst 220/230v.

Partners

Partners van Casius