Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Elektrische boiler plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: elektrische boiler plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: elektrische boiler plaatsen

Boiler plaatsen

Wij hebben een CV ketel (Rhemea) van een paar jaar oud en veel zonnepanelen. Nu willen we graag een boiler voor de CV ketel laten plaatsen om de energie goed te gebruiken. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Welke werken moeten uitgevoerd worden? Elektrische boiler plaatsen

Nieuwe elektrische boiler van 120L plaatsen

Nieuwe elektrische boiler van 120L aanschaffen en plaatsen in de keuken. De oude boiler graag verwijderen en afvoeren.

Elektrische boiler plaatsen

We zoeken naar de meest energie zuinige elektrische boiler voor het verwarmen van sanitair water. Hij moet groot genoeg zijn voor 2 x een bad (en nadouchen) in de morgen. We hebben zonnepanelen. Oud materiaal graag verwijderen en afvoeren, indien het geen waarde meer heeft. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Welke werken moeten uitgevoerd worden? Elektrische boiler plaatsen

Elektrische boiler verplaatsen

Ik wil een elektrische boiler vanuit de badkamer verplaatst hebben. Graag uw advies of die in de (aangrenzende) slaapkamerkast kan of elders in de woning. Aansluit- en koppel stukken graag door u te leveren. Leidingwerk moet omgelegd worden. Het zelfde geld voor de keukenboiler. Daarnaast is er een leiding in de wastafel die verstopt is en verholpen zou moeten.

Elektrische boiler plaatsen

Op een pand hebben we een boiler nodig zodat de schoonmaker gebruik kan maken van warm water.

Gasgeiser door elektrische boiler vervangen

Het gaat om een bijkeuken in een jaren zestig kleinschalig appartementen complex. Er zit nu oude gasgeiser en we (ouder echtpaar) gebruiken het appartement als pied d'terre dus niet permanent. We willen deze graag laten verwijderen en door een elektrische boiler laten vervangen. Ik hoor graag war de kosten hiervoor zijn.

Gas boiler vervangen door een elektrische

Ik ben op zoek naar iemand voor het vervangen van een gasgestookte boiler door een elektrische boiler van 120 of 150 liter.

Elektrische boiler plaatsen

De boiler is bedoeld om het douchewater te verwarmen. Niet het keukenwater. Het gaat om een huishouden van 2 personen. Ik wil met deze boiler de warmwatervoorziening van mijn huidige stadsverwarming vervangen. Ik heb reeds 9 zonnepanelen. Waarschijnlijk is een slimme boiler het handigst. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Welke werken moeten uitgevoerd worden? Elektrische boiler plaatsen

Installatie warmtepompboiler

Wij zoeken op korte termijn naar een cv installateur die voor ons de elektrische warmte pomp boiler inclusief leidingen en afvoer komt installeren. Verwachting is dat er ca 2 tot 3 dagen voor benodigd zijn.

Controle + bijvullen moederhaard en controle elektrische boiler

Ik wil graag mijn moederhaard laten controleren en bijvullen, plus de radiatoren ontluchten. Tevens moet mijn elektrische boiler worden gecontroleerd.

Partners

Partners van Casius