Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Elektrische boiler in de badkamer plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: elektrische boiler in de badkamer plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: elektrische boiler in de badkamer plaatsen

CV ketel en warm water boiler vervangen door elektrische boiler

Op dit moment zijn we aan het verbouwen. Het huis is houtbouw uit 1984. Er komt dubbel glas op de benedenverdieping en nieuwe vloerverwarming. De vloer en het dak zijn geïsoleerd. Oppervlakte beneden is na de verbouwing (uitbouw) 120 m2, verdeeld over 2 ruimtes. Bovenverdieping heeft al vloerverwarming. Er zijn 2 badkamers in het huis. Er staat nu een cv ketel en een warm water boiler. Maar het is blijkbaar allemaal heel raar aangesloten en willen het liefst alles vervangen. Zouden graag wat advies willen wat er mogelijk & aan te raden is. Alvast bedankt!

Elektrische verwarming in stacaravan plaatsen

Chalet met elektrische boiler. Wij wensen hier een elektrische verwarming in te installeren. Graag ontvang ik een offerte. Welke installatie moet uitgevoerd worden? Volledig nieuwe installatie Welke installatie heb je momenteel? Elektrische verwarming

Geiser vervangen

Ik heb nu een (oude) gasgeiser maar wil die vervangen door een elektrische geiser. Ik kan in jullie lijst alleen kiezen voor een boiler maar wil ivm ruimte liever een geiser, Ik heb zonnepanelen op mijn dak. Ik heb een eenpersoonshuishouden. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Welke werken moeten uitgevoerd worden? Elektrische boiler plaatsen Oude geiser ook verwijderen en afvoeren.

Elektrische ketel plaatsen

I currently have HR combi boiler and have insulation in roof, wall cavity, double glazing glass. I would like to know all cost to buy and installation for an electric boiler or gas boiler with combination heat pump.

Boiler plaatsen

Op dit moment krijgen wij warm water via een geiser die in de keuken hangt. Deze willen wij vervangen door een elektrische boiler. Gebruik voor douchen en keuken. Betreft een 3-kamer appartement. Boilercapaciteit 100-120 liter. Energiezuinig belangrijk. Voor plaatsing boiler is het (waarschijnlijk) noodzakelijk een extra groep toe te voegen in de meterkast. er is ruimte om de boiler op te hangen in de keuken (max h 120 cm, b 70 cm, diepte zo plat mogelijk).Offerte voor boiler, inclusief plaatsing en installatie groep (bij voorkeur kosten apart weergegeven in offerte). In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Welke werken moeten uitgevoerd worden? Elektrische boiler plaatsen

Boiler vervangen

het betreft hier een studentenhuis met 7 kamers en twee douches en twee keukens. nu is er een gasboiler gekoppeld aan een cv ketel van 120 liter in gebruik. toegegeven altijd warm water en voldoende maar wij denken dat het gasverbruik erg hoog is en is dan elektrisch ook goedkoper. dus eerst graag advies. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Welke werken moeten uitgevoerd worden? Elektrische boiler plaatsen

Elektrische warmtepomp-boiler leveren en plaatsen op zolder

Verwijderen en afsluiten van de geiser in de kelder. Op zolder een elektrische warmtepomp-boiler leveren en plaatsen en leidingwerk verzorgen. (voor alleen warmwater-voorziening).

Elektrische cv ketel en boiler plaatsen

Ik bezit een appartement in Buitenveldert, Amsterdam. Ik wil dit aardgasvrij maken. Hiertoe wil ik overschakelen op een elektrische cv-ketel voor de vloerverwarming en een boiler voor de douche. Mijn belangstelling gaat uit naar de aanschaf van de twee toestellen en de installatie daarvan. Tevens moet de huidige gasketel worden afgekoppeld en afgevoerd. De benodigde stroom vereist een aanpassing aan de huidige groepenkast, daarvoor heb ik apart een offerte aangevraagd bij de electricien. De ketel moet een vermogen hebben van 6 kW en kan dan worden aangesloten op monofase.

Keukenboiler vervangen

Onze keukenboiler lijkt te lekken en hij tikt meerdere keren per dag. De vraag is eigenlijk of hij echt vervangen moet worden of een nieuwe geïnstalleerd. Is het mogelijk dat er eerst gekeken kan worden of hij gerepareerd moet worden en anders eventueel direct vervangen? In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Welke werken moeten uitgevoerd worden? Elektrische boiler plaatsen

Warm water voor badkamer en keuken (zonder aardgas)

We zijn momenteel bezig om ons woning aardgasvrij te maken en we zoeken naar een oplossing voor warm water in de badkamer en in de keuken. Graag advies van een installateur. Wij denken zelf aan een elektrische boiler.

Partners

Partners van Casius