Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Elektrische boiler in de badkamer plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: elektrische boiler in de badkamer plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: elektrische boiler in de badkamer plaatsen

CV gasketel vervangen door elektrische ketel met boiler

Nieuw appartementsgebouw met 3-fasen aansluiting. Oppervlakte 63 m2, vloerverwarming. Bestaande cv-gas Intergas HRE, verbruik 100 m3 (verwarming en douche). Vervangen (inruil) door elektrische cv-ketel 4-6 kW met aparte boiler voor heet tapwater. Daarna gas afkoppelen.

Daalderop elektrische boiler leveren en installeren

De close-in boiler in de keuken van het huis dat we vandaag opgeleverd hebben gekregen, is waarschijnlijk kapot. Geen warm water meer, wel aangesloten op het net en bij controle en verschuiven van de boiler, 'lekte' er direct water uit op de vloer onder de boiler. Ik heb het zekere voor het onzekere genomen en de waterleiding afgesloten en de boiler ontkoppeld. Is het mogelijk een offerte uit te brengen voor installatie van een close-in boiler - bijvoorbeeld Daalderop -, inclusief materiaal (dus ook boiler zelf) en loonkosten? Mogelijk moeten er ook wat aansluitslangetjes vervangen worden, want sommige lijken verroest.

Elektrische boiler in de badkamer plaatsen

We willen graag een boiler van 150 liter laten plaatsen in de badkamer. Alle waterleidingen liggen achter de tegels. Er zit een kruipruimte onder de badkamer.

Elektrische boiler installeren

Elektrische boiler van Bosch 50 ltr installeren in voorheen een huurappartement. Aansluitingen zijn aanwezig h 80 cm br 39,5 cm diepte 40 cm. Graag in de offerte opnemen met en zonder levering van de boiler.

Alle verwarmingsinstallaties vervangen

De cv combiketel op gas vervalt. Verwijderen en afvoeren, elektrische boiler plaatsen elektrische boiler voor de badkamer/ elektrische radiatoren voor alle kamers/ gaskookplaat eruit en inductiekookplaat erin/ AEG IKE 95454 XB Afvoer oude ketel, radiatoren en buizen

Stroommeter aanpassen en elektrische cv ketel aanschaffen

We oriënteren ons momenteel voor een elektrische cv ketel en lezen dat het slim is hiervoor krachtstroom te hebben. Wat kost dat bij u? Hebben jullie elektrische cv ketels? Het gaat om een bestaande 2 onder 1 kap woning. De vloeroppervlakte boven en beneden samen ongeveer 90 m2. Wat zijn de mogelijkheden? We krijgen binnenkort ook zonnepanelen en voor de keuken en douche huren we een elektrische boiler.

Geiser vervangen door elektrische boiler en mogelijk plaatsen hydrofoorpomp

Graag ontvang ik een aantal offertes omtrent het plaatsen van een elektrische boiler in de bijkeuken. De boiler moet voldoende capaciteit hebben voor een huishouden van 5 personen. Nu hebben we een 15 jaar oude geiser op gas. Deze moet verwijdert en afgevoerd worden. De elektrische boiler komt op dezelfde plek. Het is voor het verwarmen van water voor de keuken en de douche. Boven hebben we een cv ketel. Ook willen we eventueel een hydrofoorpomp laten plaatsen indien dat ook gedaan kan worden. Het is eventueel een idee dat installateurs langs komen om de situatie te bekijken en daarbij advies kunnen geven omtrent de mogelijkheden en kosten.

Elektrische boiler in combinatie met huidige CV

Wij zouden graag een elektrische boiler willen laten installeren in combinatie met onze huidige CV installatie. We beschikken al over zonnepanelen. Doelstelling is dat de boiler door de zonnepanelen wordt opgewarmd, op het moment dat het warm water in de boiler op is, moet de CV bijspringen.

Boiler installeren

Oude boiler (INVENTUM EDR 50. 8 bar en 50 liter inhoud) demonteren en evt. afvoeren. Nieuwe elektrische boiler geheel installeren en aansluiten. Het wordt waarschijnlijk een Bosch elektrische boiler 4000T met 50 liter inhoud. Moet nog gekocht worden bij Praxis. Waarschijnlijk moet waterleiding ter plaatse even bevroren worden omdat er volgens mij geen stopkraan zit op de centrale waterleiding van het flatgebouw. Lift is aanwezig.

Elektrische boiler vervangen

Ik wil z,s,m, mijn elektrische boiler vervangen i.v.m. lekkage. Graag een vrijblijvende offerte voor: - demonteren en afvoeren oude boiler (EDR 50 liter) - levering en montage van een nieuwe elektrische boiler van minimaal 50 liter inclusief inlaatcombinatie, aansluitmateriaal, etc. PS: het betreft een appartement waarbij de watertoevoer niet apart kan worden afgesloten met een stopkraan. Ik denk dat ter plaatse dan ook bevriezing van de leiding nodig is.

Partners

Partners van Casius