Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Elektrische boiler combineren met zonnepanelen en gas ketel? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: elektrische boiler combineren met zonnepanelen en gas ketel. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: elektrische boiler combineren met zonnepanelen en gas ketel

Warm water voor Badkamer en Keuken (zonder aardgas)

We zijn momenteel bezig om ons woning aardgasvrij te maken en we zoeken naar een oplossing voor warm water in de badkamer en in de keuken. Graag advies van een installateur. Wij denken zelf aan een elektrische boiler.

Warmtepompboiler plaatsen voor sanitair water verwarmen

Ons huidig energieverbruik is 2000 kWh per jaar en we hebben nu een elektrische boiler. Deze boiler is nog goed, we zitten erover na te denken om de warmtepompboiler ernaast te nemen of het te vervangen voor de huidige boiler. De warmtepomp willen we alleen voor sanitair water verwarmen. De woonoppervlakte is 113 m2 en we hebben een rijtjeswoning. De inhoud van de huidige boiler is 150 liter.

Elektrische boiler combineren met zonnepanelen en gas ketel

Ik heb buiten de 4 wintermaanden vaak teveel stroom van mijn zonnepanelen. De combiketel levert warm water voor douche en keuken, ook in de zomer! Eigenlijk wil ik die ketel in voorjaar en zomer geheel stopzetten, en de warmwaterbehoefte elektrisch opwekken op momenten dat mijn panelen meer stroom leveren dan ik gebruik. Die momenten wil ik zelf bepalen (met appbediening). Kan dat? Wij hebben een huishouden van 2 personen en douchen niet elke dag. Wij hebben een 2-onder-1-kap-woning.

Boiler vervangen

Wij hebben een nieuwe boiler nodig, de vorige bewoner heeft dit niet goed geïnstalleerd, nu is een leiding gebarst. De boiler hangt boven de gootsteen in de keuken. Wij willen graag een nieuwe boiler van 80 liter, geen duur model het liefst een boiler onder de 200 a 250 euro en dan de installatie hiervan. Ik kan u assisteren mocht dat gewenst zijn. Het demonteren van de boiler die nu hangt ook graag meenemen. Ik zal zelf zorgen dat de boiler bij de sloop komt. Tenzij je die zelf wil meenemen. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Welke werken moeten uitgevoerd worden? Elektrische boiler plaatsen

Elektrische boiler plaatsen

I would like to buy a 80 liter electric boiler and let it installed. I already have one, and I would like to remove it first and then install the new one.

Geiser vervangen

Ik laat een nieuwe keuken plaatsen en wil dan gelijk de geiser vervangen door een doorstroomboiler voor keuken en douche. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatieproject Welke werken moeten uitgevoerd worden? Elektrische boiler plaatsen

Elektrische boiler installeren

Plaatsen van een elektrische boiler. Geschikt voor huishouden van 3 personen. Om te kunnen douchen ermee/badwater. Ik ben al in bezit van zonnepanelen en een warmtepomp. Maar genereer genoeg energie voor een extra boiler.

Keukenboiler plaatsen

Het huis (uit 1995) heeft alleen een CV ketel op zolder, en geen elektrische boiler in de keuken. Daarom willen wij een boiler in de keuken laten installeren, onder de wasbak. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Welke werken moeten uitgevoerd worden? Elektrische boiler plaatsen

Warmtepompboiler plaatsen

Bestaande elektrische boiler staat in de kelder en is 80l groot. Graag een grotere boiler (gezin 3 volwassenen, regendouche/bad). Hoogte kelder is ongeveer 1,9 m.

Boiler plaatsen

Wij hebben een CV ketel (Rhemea) van een paar jaar oud en veel zonnepanelen. Nu willen we graag een boiler voor de CV ketel laten plaatsen om de energie goed te gebruiken. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Welke werken moeten uitgevoerd worden? Elektrische boiler plaatsen

Partners

Partners van Casius