Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Electrische verwarming installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: electrische verwarming installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: electrische verwarming installeren

Electrische verwarming installeren

Verwarmen van de badkamer middels een elektrisch verwarmingssysteem. De badkamer is 5 m2 en de woning uit 2009. Huidige vloer bestaat uit tegels 40 x 40 cm. De elektrische verwarming moet als hoofdverwarming dienen.

Electrische verwarming aanleggen ter vervanging van gas

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Door middel van zonnepanelen wil ik meer gebruik maken van elektrische verwarming Welke installatie moet uitgevoerd worden? : volledig nieuwe installatie Welke installatie heb je momenteel? : verwarming op gas

Electrische verwarming installeren

Ik heb twee zolderkamers die verwarmd dienen te worden. Ik twijfel nog tussen infrarood of toch een electrische radiator. De afmeting van de kamers is 2 x 4 meter en 4 x 4 meter. Er is overigens niet heel goed geïsoleerd. Na de zomervakantie wil ik graag de klus geklaard hebben.

Electrische verwarming

We hebben een verwarmingsketel met radiatoren op de eerste verdieping (3 slaapkamers; respectievelijk 16 m2, 14 m2 en 9 m2). Hier heb ik een aan een gesloten systeem. Dit wil ik graag los koppelen en diverse mogelijkheden bekijken. Graag wil ik uw advies inwinnen over een warmtepompsysteem (elektrisch verwarmen), of dat veranderen van de thermostaat knoppen (gas verwarmen) een optie zou zijn.

Elektrische boiler installeren

Verwarming boiler. Electrische boiler in de Keuken

Installatie cv incl leidingen en radiatoren

Op dit moment nog geen centrale verwarming en heb alleen 1 electrische kachel (ook geen gas helaas) Ik wil graag in alle ruimtes radiatoren woonkamer, 3 slaapkamers en evt badkamer en kijken voor mogelijkheid vloerverwarming ipv radiatoren?

Installatiewerk tuinhuisje

Installatiewerk tuinhuisje t.b.v. een nieuw te bouwen tuinhuisje in de gemeente Haarsteeg (NB) vraag ik een richtprijs voor de volgende zaken; Het houtskeletbouw huisje is groot 40 m2, goed geisoleerd en met douche, toilet, wastafel en keukenblok. Alle materialen kunnen standaard uitvoering zijn, keukenblok ongeveer 1.80 meter. Prijzen incl leidingen af meterkast, sanitair, kranen etc. Tevens dient het geheel voorzien te worden van een electrische installatie incl stoppenkast.alles excl grondwerk en incl aansluiting op bestaande netwerk woonhuis op +/- 25 meter afstand. Verwarmings installatie met vloer verwarming á 30 m2, radiatoren in badkamer, wc en hal. Ruwe richtprijs.

Momenteel verwarming middels gaskachels ...

Momenteel verwarming middels gaskachels en wat electrische bijverwarming. Willen als dit financieel haalbaar is overgaan op CV verwarming. De CV ketel willen we huren. Gaat dus kort gezegd om CVketel plaatsen, leidingwerk en radiatoren plaatsen.

We zijn een jaren '30 woning aan het ...

We zijn een jaren '30 woning aan het kopen die geheel gerenoveerd dient te worden en zijn ons aan het orienteren op lage temperatuur verwarmingssystemen. We laten ons graag informeren over de kosten en voor- en nadelen van vloerverwarming, wandverwarming of andere vormen van LTV. Wij laten ons ook graag adviseren over de beste brandstof voor de HR ketel. Verder zouden we een houtkachel (tegelkachel) willen plaatsen in de woonkamer (en-suite) als belangrijkste warmtevoorziening. Zou het nodig zijn hier ook nog andere verwarming aan toe te voegen? Wij zoeken duurzame, betaalbare oplossingen. Evt ook electrische vloerverwarming in de badkamer (+/- 6m2). Het huis heeft een inhoud van +/- 300 m3, met een vloeroppervlakte van +/- 110 m2. Huiskamer is ensuite en ongeveer 35-40 m2.

Installatie van een hangend toilet, ...

Installatie van een hangend toilet, installatie fonteintje in toilet, tegelen toilet. Aanpassen verwarming in toilet. Aanleggen aansluiting/afvoer wasmachine op eerste verdieping. Aanleggen electrische aansluiting voor wasmachine. Constructie voor wasmachine op eerste verdieping op houten vloer aanleggen zodat de wasmaschine in een "bak" staat.