Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Einhell airco nakijken en vullen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: einhell airco nakijken en vullen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: einhell airco nakijken en vullen

Onderhoud split airco

Ik zoek iemand die onderhoud aan 2 split unit airco's kan doen. Het enige wat lastig is, is dat de fabrikant geen airco's meer maakt waardoor expertise misschien wel belangrijk is. Het gaat om 2 units van Einhell (SKA 3502 c+h)

Airco onderhoud

Vacumeseren en bijvullen Einhell airco Alles goed toegankelijk

Einhell split unit airco controleren en bijvullen

Graag service en het normaal bijvullen van het apparaat, deze werkt gewoon goed, maar zou kouder mogen worden.

Einhell split unit airco controleren en bijvullen

Ik wil mijn Einhell Split unit airco (SKA 2501 EQ C+H) laten controleren en bijvullen (zie foto voor typenummer en specificaties). Heb hem al jaren niet gebruikt maar wil het nu wel weer goed werkende krijgen. Het blaast geen koude lucht meer uit en dient bijgevuld te worden en gecontroleerd. Unit staat hoog aan de wand gemonteerd en heb daar zelf geen trap voor.

Einhell 2501 bijvullen

De airco geeft met de code na een aantal minuten draaien aan dat deze bijgevuld wilt worden en slaat af.

Einhell ska 2501 split unit airco controleren en bijvullen

Onze Einhell split airco unit (type SKA2501, ooit eens aangeschaft bij de Gamma) werkt al jaren probleemloos. Ik denk echter dat het eens tijd wordt voor een schoonmaak/servicebeurt, wellicht dat er koudemiddel moet worden bijgevuld. De buitenunit staat op het balkon en is gemakkelijk toegankelijk.

Einhell airco bijvullen

De airco met code ska 2501 eq c+h

Einhell airco plaatsen en bijvullen

Ik heb een einhell airco ska 2500 aangeschaft . Tweede hands. Deze moet bijgevuld worden . En nog geplaatst worden . Kan ik hem eerst laten bijvullen en dan plaatsen . Of moet ik hem eerst bevestigen en dan iemand laten komen om hem te vullen . Of kan ik het beste iemand laten komen die hem plaatst en bijvult ?

Buitenunit van de Einhell airco vervangen

Ik heb een Einhell SKA 3501 EQ C+N , hij werkt nog goed, alleen het binnenwerk van de buitenunit is totaal verroest. Ik denk dat de buitenunit in zijn geheel vervangen moet worden en dat hij bijgevuld moet worden.