Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Duoblok toilet laten installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: duoblok toilet laten installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: duoblok toilet laten installeren

Toilet laten plaatsen

Het plaatsen van duoblok met wateraansluiting onder, de koperen leiding met aansluiting zit nu aan de zijkant bovenaan en dient naar beneden te worden geplaatst.

Toiletpot vervangen

Ik zou graag willen dat de bestaande toiletpot vervangen wordt door een nieuwe. Ik zal zelf de nieuwe pot aanschaffen. Betreft een duoblok toilet met wandafvoer. Ik wil het bestaande duoblok vervangen door weer een duoblok toilet. De oude toiletpot afmonteren en de nieuwe plaatsen en aansluiten.

Duoblok toilet laten installeren

Oude duoblok verwijderen en afvoeren en nieuw duoblok (beige of groen) plaatsen.

Vervangen van een toilet en reservoir

Wat zijn de kluskosten voor het laten vervangen van ons toilet door een verhoogd model Aquazoro Misa duoblok dat op dit moment in de aanbieding is bij Praxis.

Duoblok plaatsen

Ik wil een duoblok (ao) laten plaatsen op de eerste verdieping. Het gaat om een apart toilet niet in de badkamer.

Nieuw toilet plaatsen

De klant wil graag een nieuw toilet laten plaatsen, echter moet de oude pot ook worden verwijderd. Het gaat hier om het plaatsen en het vervangen van een duoblok. Het gaat hier alleen maar om de dienstverlening, niet om de aanschaf.

Duoblok toilet vervangen

Kunt u mij van een prijsopgave voorzien met betrekking tot het vervangen van een duoblok toilet? De pot heeft aan de onderzijde de afvoer. Een simpel duoblok toilet. Graag eerst een indicatie van de kosten.

Duoblok in het toilet vervangen en aansluiten

Het duoblok in ons toilet dient vervangen te worden wegens ouderdom en vervolgens aangesloten te worden op de waterleiding. Het betreft een toilet in een bovenwoning.

Duoblok en nieuw afvoerputje in douche plaatsen

Ik zou graag een toilet willen laten plaatsen en een nieuw afvoerputje in de douche boven laten zetten, omdat het waterslot niet functioneert. De toilet is een duoblok Livenza die onlangs bij Praxis is aangeschaft.

Verhoogd toilet plaatsen

Ik wil graag een nieuw duoblok toilet (onderuitlaat) laten installeren in mijn woning. Het gaat om een verhoogd blok.