Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dubbelwandig of enkelwandig rookkanaal compleet aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dubbelwandig of enkelwandig rookkanaal compleet aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dubbelwandig of enkelwandig rookkanaal compleet aanleggen

Houtkachel met dakdoorvoer in de veranda plaatsen

Houtkachel met dakdoorvoer in de veranda plaatsen. In onze veranda van 10 x 3 meter groot willen wij in het midden een houtkachel laten plaatsen. Het rookkanaal moet door het schuine spaanplaat dak heen. De afstand van de kachelaansluiting tot spaanplaatdak ongeveer 170 cm. Dan overgang naar dubbelwandige pijp. Graag ook in offerte meenemen: materialen, pijp 170 enkelwandig, isolatie, pijp dubbelwandig, bevestigingsbeugels, voorkeur zwarte pijp of eventueel zelf te spuiten. De kachel moet in middenstuk komen op voldoende afstand van de houten achterwand en aan de bovenkant op voldoende afstand van de houten draagbalk/pvc pijp. De afstand hiertussen is 120 cm.

Dubbelwandig of enkelwandig rookkanaal compleet aanleggen

Wij hebben een tussenwoning uit 1931 en de gaskachels zijn er inmiddels uit. Nu wil ik een rookkanaal laten trekken voor een houtkachel en tevens de houtkachel door jullie aan laten sluiten. Schat de lengte van het rookkanaal op 9 meter. Het is dus een bakstenen kanaal waar ik graag een pijp doorheen wil hebben. Kan dit ook enkelvoudig? Schat de opening in de woonkamer op 12 cm. Graag advies.

Rookkanaal aanleggen

De houtkachel komt tegen de muur aan te staan en het rookkanaal zal via de muur naar buiten gaan (hoekhuis) om vervolgens langs de muur omhoog langs het huis als rookkanaal verder te gaan. Hierbij de nodige gegevens van het huis welke zich in Sassenheim bevindt. Plaats van de houtkachel tussen de twee ramen op de vloer. Rookkanaal naar buiten door de muur heen (plafond is ongeveer 2.57 meter hoog) Vanaf buiten gaat de muur over in het schuine dak op ongeveer 4.5 meter De nok is minimaal 7 meter hoog Afstand van de muur tot aan de nok is ongeveer 3 meter Er bevindt zich geen overhangende dakgoot aan het huis. Waarschijnlijke benodigdheden: 1x 150 mm RVS dubbel gelagerd zware uitvoering 3x 1500 mm dubbelwandige pijp 1000 mm 1x 150 mm dubbelwandige pijp 300 mm 1x 150 mm dubbelwandige pijp 120 mm 1x 150 mm T-Stuk 90 graden om een dubbel kanaal te maken 1x 150 mm deksel om T90 af te sluiten 1x 150 mm brandseparatieplaat 2x 150 mm verlengset met muurbeugel verstelbaar van 60 tot 340 mm 1x 150 mm stoelconstructie voor op een verdieping 1x 150 mm Koppelverbinding van dubbelwandig naar enkelwandig 1x 150 mm Roset 2 mm carbonstaal 1x 150 mm kachelpijp 2 mm carbonstaal 1000 mm 1x 150 mm kachelpijp 2 mm carbonstaal lengte 500 mm met klep 1x 1500 mm 90 graden bocht met veegluik 2 mm carbonstaal

Isoduct rookkanaal aanleggen

Ik wil een rookkanaal laten aanleggen die grotendeels langs de gevel recht omhoog loopt naar het dak. De helling van het dak is 25 graden en het kanaal komt ongeveer anderhalve meter uit de nok te liggen. Vanaf de houtkachel begint een enkelwandig rookkanaal van 2 millimeter staal en maakt op 2 meter hoogte een bocht (in de bocht moet een luikje komen om roet naar het t-stuk te vegen) door de muur naar de schuur. Vandaar wordt het kanaal dubbelwandig en begint met een t-stuk en dan recht omhoog door het dak van de schuur (golfplaat van vezelcement), langs de gevel naar het dak. Het liefst dient het dubbelwandig rookkanaal met producten van Isoduct aangelegd te worden.

Een Halland kachel aansluiten

Ik wil graag een Halland kachel laten aansluiten in de woonkamer uiteraard twee gaten boren plus in de kamer enkelwandig pijp en verder naar boven dubbelwandig pijp. Door betonnen vloeren heen boren. En dan het dak uiteraard. Wat zijn hier de kosten van als ik het door jullie kan laten doen.

Rookkanaal aanleggen in een veranda

Recent hebben wij een houten blokhut met veranda in onze tuin laten plaatsen waar wij, met oog op de naderende mooie avonden, graag een houtkachel onder zouden willen plaatsen. De houtkachel hebben wij al in ons bezit echter zouden wij graag wij het aanleggen van het rookkanaal uit handen willen geven aan u als vakman/vrouw. Even wat feiten op een rij zodat u een passende offerte kan maken: - het betreft hier een houten blokhut met een nokhoogte van 255cm met een EPDM dakbedekking; - de houtkachel, een Cosistoves "mid" 13kW, hebben wij inmiddels in ons bezit; - de kachel komt tegen een stenen muur aan te staan; - De kachel is 80cm hoog en heeft een diameter van 150mm; Wensen: - bij voorkeur zwart/antraciet RVS enkelwandig rookkanaal van de kachel tot aan de nok waarna de dakdoorvoer - Vanaf de nok (door het dak) tot een meter boven de veranda willen wij dat het rookkanaal dubbelwandig is i.v.m. warmte/brandpreventie. De kleur van het rookkanaal maakt ons hier niets uit maar wel dat deze van RVS is; - dak van de veranda weer waterdicht maken m.b.v. doorvoer/schouwplaat welke afgekit en graag daarna nog voorzien van een stuk EPDM - Het rookkanaal voorzien van een regenkap dan wel een andere passende oplossing - volledig aansluiten kachel op het nieuwe rookkanaal.

Rookkanaal aanleggen voor een pelletkachel

Voor de plaatsing een palletkachel moet er een rookkanaal gerealiseerd worden waarbij de eerste verdieping door een betonvloer geboord, 20 cm, moet worden en de tweede verdieping is een houten vloer. Benodigd max enkelwandig, 80 mm, 2,50 meter. Voor in de huiskamer, de rest tot aan de nok RVS dubbelwandig, 130 mm, max 5.55 meter. En een dak doorvoer met daarboven een eindstuk. Zo mogelijk moeten er 2 bochten op zolder worden tussen gezet om beter uit te komen. Graag zie ik een offerte tegemoet.

Rookkanaal aanleggen en houtkachel plaatsen

Aanleg rookkanaal in woonhuis met 3 verdiepingen: - RVS enkelwandig kanaal 15 cm doorsnee op begane grond (hoogte begane grond 2.65 meter en kachel met bovenaansluiting). Bij voorkeur een lichte knik naar achteren om zodoende zoveel mogelijk in de hoek omhoog te gaan; - RVS dubbelwandig geïsoleerd kanaal 15 cm doorsnee, op 1e verdieping (2.45 meter) en 2e verdieping met een versleping op de 2e verdieping (ntb 80 cm in opslagkast op overloop 2e verdieping); We hebben betonnen verdiepingsvloeren en een bitumen dak. In het rookkanaal is het belangrijk voor ons om te verwerken een ABCAT houtrookfilter of vergelijkbaar. In overleg met plaatser de hoogte van de schoorteenpijp, in verband met de aanvraag van een vergunning.

Rookkanaal leveren en monteren

De houtkachel moet aangesloten worden op een rookkanaal. Binnen enkelwandig zwart en buiten dubbelwandig, voorkeur ook voor zwart. Het rookkanaal zal net onder het plafond naar buiten gaan via de gevel en dan nog 3 meter langs de woning omhoog moeten. Graag ontvang ik een offerte, inclusief materiaal, montage en garantie.

Rookdoorvoer voor een potkachel maken

Het gaat om een rookdoorvoer in een nieuwbouwwoning, door 2 verdiepingen en dak (gaten in de verdiepingsvloeren zijn reeds aanwezig). Materiaal ook reeds aanwezig, enkelwandig voor begane grond en dubbelwandig voor de 1e & 2e verdieping, dakdoorvoer, loodslap, muurbeugels et cetera. Ik heb alle materialen liggen.

Partners

Partners van Casius