Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dru gevelkachel repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dru gevelkachel repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dru gevelkachel repareren

DRU art 5 gevelkachel monteren

Deze kachel moet in de plaats komen van oude gevelkachel,hierbij moet plaats van de muurpijp worden aangepast.

Dru gevelkachel repareren

Mijn Dru gevelkachel is kapot. De waakvlam doet het, maar als je de knop loslaat gaat de vlam weer uit. Ik wil dit graag laten repareren.

Dru gevelkachel installeren

Ik wil graag een kleine gevelkachel aanschaffen, de nieuwe laten installeren en de oude laten verwijderen. Kleine gevelkachel bijvoorbeeld een DRU 2.50 KW.

Dru gevelkachel repareren

Wij hebben een oude Dru gevelkachel type G3T serie 01 aardgas 4,8 Kw . De waakvlam doet het wel als je de knop indrukt, maar zodra je deze los laat, gaat de waakvlam weer uit. We laten dit graag repareren.

Gevelkachel herplaatsen

Ik zoek iemand voor het aansluiten van een gebruikte Dru 2. In een fietsenschuur, op de bestaande gasleiding en afvoerkanaal in de muur. Voor de kachel aansluiten is misschien het buigen van een koperbuis nodig.

Dru Art 2 gaskachel laten plaatsen

Dru Art 2 gevelkachel plaatsen. De oude Dru Art 2 is verwijderd. De geveldoorvoer, in- en uitlaatpijp, dichtingen etc. zijn al aanwezig. De oude gasleiding is aan de onderkant van de kachel doorgezaagd, maar kan wel weer gebruikt worden middels een bochtje.

Gevelkachel plaatsen op flessengas

Een gevelkachel plaatsen op flessengas in een aluminium stacaravan op een camping te Uelsen in Duitsland. Het is een tweedehands gevelgaskachel merk Dru-Oreon 7 kw, deze moet worden nagekeken en geplaatst. De kachel kan op propaan/ butaan. De postcode in Duitsland 49843, het is 5 km vanaf de Nederlandse grens. De Duitsers hebben strengere regels voor de installatie, ik hoop dat u daarvan op de hoogte bent en mij kan helpen.

DRU NL-51 gevelkachel monteren

Ik wil graag mijn gevelkachel laten vervangen. Het gaat om een oude DRU NL5 T/01 welke gedemonteerd moet worden en de nieuwe DRU NL 51 (soortgelijk formaat) gevelkachel moet op de zelfde plek gemonteerd worden. Daarna aansluiten op de bestaande gastoevoer. De nieuwe kachel heb ik al gekocht. Graag ontvang ik een offerte.

DRU gevelkachel op gas leveren en plaatsen

Ter vervanging van de gasgevelkachel wil ik een nieuwe laten plaatsen. Hij dient een ruimte van ongeveer 7 x 4 x 3 meter te verwarmen. De oude kachel is ongeveer 1.35 meter breed. Graag ontvang ik een offerte.

Dru gas- en gevelkachel onderhouden en repareren

Gevelkachels in de woonkamer (2 stuks Dru) hebben onderhoud nodig, indien nodig reparatie.