Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dru gevelkachel repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dru gevelkachel repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dru gevelkachel repareren

Dru gevelkachel repareren

Wij hebben een Dru gevelkachel al jaren tot tevredenheid in gebruik in ons bijgebouw, maar de laatste tijd ruiken we soms een gaslucht, dus wij hebben hem maar uitgezet. We zoeken iemand die verstand heeft van Dru kachels en kan beoordelen of reparatie nog mogelijk is, en zo niet dan kan helpen met alternatieven.

Gevelkachel installeren in een serre

IK heb 2 gevelkachels van merk DRU, type Art 3 en Art 4 . Ik wil één van die kachels laten monteren in mijn serre. Er zit al een gasaansluiting maar er moet wel een afvoergat worden gemaakt in een houten wand. Ik ontvang graag uw offerte.

DRU art 5 gevelkachel monteren

Ik wil een DRU art 5 gevelkachel laten monteren. Deze kachel moet in de plaats komen van oude gevelkachel, hierbij moet de plaats van de muurpijp worden aangepast. Het kanaal en de vloer zitten er al.

Dru gevelkachel repareren

Mijn Dru gevelkachel is kapot. De waakvlam doet het, maar als je de knop loslaat gaat de vlam weer uit. Ik wil dit graag laten repareren.

Dru gevelkachel installeren

Ik wil graag een kleine gevelkachel aanschaffen, de nieuwe laten installeren en de oude laten verwijderen. Kleine gevelkachel bijvoorbeeld een DRU 2.50 KW.

Dru gevelkachel repareren

Wij hebben een oude Dru gevelkachel type G3T serie 01 aardgas 4,8 Kw . De waakvlam doet het wel als je de knop indrukt, maar zodra je deze los laat, gaat de waakvlam weer uit. We laten dit graag repareren.

Gevelkachel herplaatsen

Ik zoek iemand voor het aansluiten van een gebruikte Dru 2. In een fietsenschuur, op de bestaande gasleiding en afvoerkanaal in de muur. Voor de kachel aansluiten is misschien het buigen van een koperbuis nodig.

Dru Art 2 gaskachel laten plaatsen

Dru Art 2 gevelkachel plaatsen. De oude Dru Art 2 is verwijderd. De geveldoorvoer, in- en uitlaatpijp, dichtingen etc. zijn al aanwezig. De oude gasleiding is aan de onderkant van de kachel doorgezaagd, maar kan wel weer gebruikt worden middels een bochtje.

Gevelkachel plaatsen op flessengas

Een gevelkachel plaatsen op flessengas in een aluminium stacaravan op een camping te Uelsen in Duitsland. Het is een tweedehands gevelgaskachel merk Dru-Oreon 7 kw, deze moet worden nagekeken en geplaatst. De kachel kan op propaan/ butaan. De postcode in Duitsland 49843, het is 5 km vanaf de Nederlandse grens. De Duitsers hebben strengere regels voor de installatie, ik hoop dat u daarvan op de hoogte bent en mij kan helpen.

DRU NL-51 gevelkachel monteren

Ik wil graag mijn gevelkachel laten vervangen. Het gaat om een oude DRU NL5 T/01 welke gedemonteerd moet worden en de nieuwe DRU NL 51 (soortgelijk formaat) gevelkachel moet op de zelfde plek gemonteerd worden. Daarna aansluiten op de bestaande gastoevoer. De nieuwe kachel heb ik al gekocht. Graag ontvang ik een offerte.