Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Droogbouw vloerverwarming aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: droogbouw vloerverwarming aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: droogbouw vloerverwarming aanleggen

Vloerverwarming plaatsen

We willen een droogbouw systeem als hoofdverwarming laten plaatsen in onze toekomstige woning.Het gaat om ongeveer 55 m2. Graag ontvang ik een offerte. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatieproject Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 50 en 100 m²

Vloerverwarming plaatsen

Wij verhuizen op 10 juli naar dit huis & we zijn aan het kijken om vloerverwarming aan te leggen voordat we er gaan wonen. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Voorkeur voor droogbouw of infrezen. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m²

Droogbouw vloerverwarming aanleggen

Ik zoek een specialist die een droogbouw vloerverwarmingsysteem kan aanleggen in mijn woning (begane grond). Ik bespreek graag met de specialist welke mogelijkheden ik daarin heb. Het betreft 43 m2.

Verwarming systemen renoveren

Bestaande situatie: 4 woonlagen, totaal 287 m2, woning uit 1923 Vloerconstructie: oorspronkelijke oude grenen massieve vloerdelen direct op balken Huidig verwarmingsysteem: o Remeha CW6 ketel o Convector putten op begane grond o Gaskachels op 1e, 2e en 3e verdieping en enkele wandradiatoren Gewenste nieuwe situatie: a. Droogbouw vloerverwarming ivm lage inbouwhoogte en akoestische eigenschapen, aangesloten op huidige ketel CV ketel

Vloerrenovatie met vloerverwarming

Momenteel hebben we een probleem met onze recent gelegde vloer die we overwegen er volledig uit te halen. Linoleum hebben we nu liggen. De verwarmingsbuizen hebben we laten infrezen, maar er is iets mis gegaan waardoor de leidingen zijn gaan drijven. Degene die linoleumvloer heeft gelegd heeft de vloer er zo overheen gelegd, waardoor we nu hobbels in de vloer hebben. Voordat we weer beginnen met verbouwen willen wij een beeld krijgen van hoeveel het ons zou kosten om het te verwijderen en daarna vloerverwarming aan te leggen. We hebben te maken met een VVE. Het zou om droogbouw gaan, mogelijk iets als variotherm. Het gaat om 95 m2 ongeveer. Ik ben benieuwd wat de mogelijkheden zijn in onze situatie. Wij wonen in een appartementencomplex met blokverwarming. Dit is echter lage temperatuur verwarming wat zich goed zou lenen voor vloerverwarming, maar meer informatie hierover ontvang ik binnenkort.

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil de benedenverdieping (50m2) en nieuw te bouwen aanbouw (24m2) voorzien van vloerverwarming op houten vloer. Huidige convectorputten dichten. Vermoedelijk is droogbouw het geschikst. Er is nog geen vloerisolatie. Boven vloerverwarming komt PVC of laminaat.

Vloerverwarming droog systeem leggen en vervangen en verplaatsen CV

Graag laat ik een vloerverwarming, droogbouw, realiseren op de begane grond. Ik heb een houten ondervloer. Gaat om 50 m2. De huidige vloer haal ik zelf weg. Daarna dient er eventueel PVC klicklaminaat gelegd te worden. Opbouwhoogte is belangrijk waar mogelijk een systeem zonder tussenvloer. CV ketel dient ook te worden verplaats en vervangen. Nu heb ik een Nefit 31, dit moet vervangen worden voor een moderne ketel en aangepast op vloerverwarming. Ik heb een schets van de situatie, deze kan ik naar jou doormailen.

Variokomp vloerverwarming

Er moet 40m2 droogbouw vloerverwarming worden gelegd van het merk Vario op een houtvloer. De gehele begane grond gaat het over, ik ben opzoek naar een partij die het kan installeren en leveren.

Wegslopen vloer en een droogbouw vloerverwarming realiseren

Betreft een huiskamer plus keuken plus werkkamer waar nu een leisteen vloer in ligt. De leistenen vloer is 15 mm dik. Voorkeur gaat uit naar een bedrijf die zowel de leistenen vloer eruit kan slopen als de vloerverwarming kan plaatsen. 70m2. Het gaat om een Droogbouw vloerverwarming, graag ontvangen wij ook meer informatie over droogbouw instalaties.

Vloerverwarming aanleggen (droogbouw)

Wij willen vloerverwarming willen hebben (droogbouw). Het gaat om 55 m2 houten ondervloer (underlayment) en 15 m2 uitbouw met cementdekvloer. Het zijn 3 verschillende zones. Afwerking willen we met een houten parketvloer.