Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Doucheset installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: doucheset installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: doucheset installeren

Doucheset installeren

Ik zou graag een regendoucheset willen laten installeren, inclusief kraan. De oude kraan en doucheset moet verwijderd worden. De materialen heb ik nog niet in mijn bezit.

Thermostatische douchekraan en regendoucheset installeren

De huidige douchekraan en doucheset vervangen door een thermostatische douchekraan en een regendoucheset. De bestaande douchekraan heeft een hartafstand van 12 centimeter, de nieuwe kraan een van 15 centimeter.

Grohe kranen laten installeren

1 keukenkraan hansgrohe mycube S monteren en 1 doucheset bruynzeel regendoucheset Omni monteren

Nieuwe doucheset installeren

Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen van onze oude doucheset en het installeren van onze nieuwe doucheset. Zie foto's voor verduidelijking. Alvast hartelijk dank.

Complete doucheset installeren

Ik wil graag mijn doucheset laten installeren: thermostaat kraan, douchekop en stang.

Regendouche en douchekraan installeren

Ik wil graag een regendouche inclusief kraan gemonteerd hebben in de badkamer. Dit is ter vervanging van een standaard doucheset. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Douchegarnituur en thermostaatkraan installeren

Ik wil een doucheset en kraan laten vervangen. Het gaat om een douchestang met slang, douchekop en handdouche en een thermostatische douchekraan. Ik heb alle materialen al aangeschaft. Ik ontvang graag vooraf een prijsopgave.

Complete doucheset aansluiten

De volledige doucheset (douchekraan/douchestang) dient vervangen te worden. Oude verwijderen en nieuwe installeren. Aansluitingen voor de kraan en boorgaten voor de stang zijn reeds aanwezig.

Doucheset installeren en doucheslang vervangen

Doucheset installeren en doucheslang vervangen. Doucheset en doucheslang moeten nog aangeschaft worden.

Doucheset Vitalio Start 100 van Grohe installeren

De mengkraan is prima, alleen moet de oude set weg gehaald worden en en moet er een nieuwe stang en kop opgehangen worden. Er hoeven alleen wat gaten geboord te worden, denk ik. Het gaat om de Vitalio Start 100 van Grohe.