Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Douchekraan repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: douchekraan repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: douchekraan repareren

Douchekraan vervangen en closetreservoir repareren

De douchekraan (hoh 12) lekt en geeft geen waterdruk meer, en moet dus vervangen worden. En de vlotter van het closetreservoir sluit niet meer af, dus lekt water. Graag wil ik ook dat het wordt gerepareerd.

Hudson Reed douchekraan repareren

Ik wil graag de douchekraan van Hudson Reed laten repareren. Douche is vrij nieuw, maar geeft sinds kort alleen koud water. Alle andere kranen in huis geven wel warm water. CV-ketel werkt prima. Graag zo snel mogelijk.

Bad- en douchekraan repareren of vervangen

De temperatuur kranen in onze badkamer werken niet zo goed en zijn toe aan reparatie/vervanging. Het gaat om 2 kranen, die van het bad en die van de douche. De kranen draaien moeilijk en de temperatuur van het water lijkt niet te veranderen.

Douchekraan aansluiten

De douchekraan is kapot. Er is een nieuwe kraan gekocht, maar ik krijg deze kraan niet aangesloten. Graag laat ik dit door de vakman repareren.

Lekkende douchekraan repareren

Ik heb zelf een thermostatische douchekraan geïnstalleerd die ik bij Praxis heb aangeschaft. Functioneerde goed. Na 2 weken begint deze echter te lekken. Graag hulp bij repareren van dit defect.

Thermostaat van de douchekraan repareren

Mijn douchekraan van Grohe, gekocht bij de Praxis, geeft slechts lauw water. Ik wil graag iemand langs hebben die dit voor mij zou kunnen verhelpen.

Douchekraan repareren

In de badkamer zit een Grohe douche thermostaat kraan. Ondanks dat ie op de heetste stand staat komt er lauw tot koud water uit.

Douchekraan repareren of vervangen

Mijn douchekraan lekt (druppelt minimaal), maar toch behoorlijke hoeveelheid water over de gehele dag bekeken. Eventueel kan ik nog een foto toesturen. Ik zoek een vakman die de kraan kan repareren.

Lekkende douchekraan repareren

De kraan van de douche lekt, is zeer moeilijk volledig dicht te draaien.

Douchekraan repareren of vervangen

Klant wil de douchekraan laten nakijken of deze kapot is, en als dat zo is deze laten verwijderen. Daarna zal ze een nieuwe kraan halen zodat deze geïnstalleerd kan worden. Let op! Engelstalige klant

Partners

Partners van Casius