Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Douchegeiser installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: douchegeiser installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: douchegeiser installeren

Douchegeiser installeren

Ik wil mijn oude badgeiser Fasto 2500 open systeem vervangen. De oude mag dan vervangen worden. Ik wil alles uit handen geven.

Vaillant douchegeiser installeren

Geiser vervangen van een ouder type die trouwens defect is. Het betreft de installatie van een 'MAG mini NL 11-0/1 XZ L' (zie foto). Alle materialen zijn aanwezig. Klus is inclusief het afvoeren van de oudere geiser.

Bad- en douchegeiser installeren

Ik wil een bad/douchegeiser geïnstalleerd krijgen (afstand keuken naar badkamer ongeveer 11 meter). Wat kost alles bij elkaar inclusief installeren? Ik ben zelf nog zoekende naar een geiser, mocht de vakman hier een mooie prijs voor weten hoor ik dit graag.

Douchegeiser leveren en installeren

Ik wil de gasgeiser in de keuken, wil ik laten vervangen door een elektrische keuken/douchegeiser. De gasleiding in de keuken en eventueel in de badkamer dienen te worden verwijderd. Het betreft een 1 persoonshuishouden.

Douchegeiser leveren en installeren

Ik heb op dit moment een Vailliant mag 350/9 geiser in de keuken staan. Echter op dit moment is het warm water niet warm, maar eerder lauw ook op de hoogste temperatuur instelling wordt het niet warm en duurt het ook nog eens lang eer het water warm/lauw is. Nu kan ik het laten maken of vervangen. Nu zou ik graag willen weten wat mijn mogelijkheden/kosten zijn om een douchegeiser aan te schaffen en die op de huidige plek (keuken) te installeren. Met mijn huidige geiser is er geen afvoer, hij staat in de keuken waar het raampje altijd open staat. Uiteraard ben ik ook aan het kijken of ik de geiser zelf aanschaf en het dan laat installeren.

Vaillant geiser installeren

Voor mijn oude Vaillant keukengeiser wil ik graag een nieuwe douchegeiser laten instaleren. -Oude geiser weghalen en afvoeren -Nieuwe geiser plaatsen en aansluiten -Het is beide Vaillant, open type met rookgasafvoer. De afvoer zit er reeds het betreft enkel het aansluiten op bestaande leidingen en afvoer. -enkele kleine leidingwerkzaamheden om de nieuwe passend te maken op de oude leiding configuratie. Geiser bevind zich in een bergingsruimte op de 10e etage, met lift en gratis parkeren voor de deur. Graag zou ik een totaal prijs ontvangen. Contact graag via email, ik verblijf momenteel in het buitenland. Graag zou ik de klus op korte termijn gefixt hebben.

Douchegeiser kopen en installeren

Momenteel huur ik een 'oude' geiser van Eneco. Deze wil ik vervangen voor een Vaillant geiser Turbo Mag 11-2/0 van 11 liter. Met een horizontale conische pijp van 1 meter en circa. 2,45 meter lengte buiten. Buiten vastzetten aan de onderzijde v.d. galerij van het flatgebouw.

Douchegeiser installeren

Geiser vervangen met een gereviseerde geiser, goed voor twee personen, douche en keuken zijn in een ruimte en die warm/koud water kraan moet aangesloten worden op de geiser. Geen nieuwe leidingen, alleen vervangen en verlengen. De keuken is 415 bij 185 cm. Daar is een afvoer aanwezig.

Vaillant TurboMAG geiser installeren

Vaillant TurboMAG geiser installeren: Ik wil een Vaillant douchegeiser TurboMAG 11-2/0 (butaan/Propaan) laten installeren en inregelen en de oude geiser laten verwijderen. De nieuwe geiser (aanwezig) is zonder af- en toevoerpijpen dus ook dit zou ik er graag bij aan willen schaffen, als dit mogelijk is. De geiser moet vervangen worden in een stacaravan op een camping.

Vaillant TurboMAG geiser installeren

Ik wil een Vaillant douchegeiser TurboMAG 11-2/0 laten installeren. En de oude geiser laten verwijderen. De nieuwe geiser is zonder af- en toevoerpijpen dus ook dit zou ik er graag bij aan willen schaffen, als dit mogelijk is.