Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Douche en keukenkraan nieuw monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: douche en keukenkraan nieuw monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: douche en keukenkraan nieuw monteren

Douche- en keukenkraan nieuw monteren

Een oude douchekraan en een keukenkraan vervangen voor nieuwe. De kranen reeds gekocht in de bouwmarkt, moet alleen nog gemonteerd worden. Afvoeren niet nodig.

Keukenkraan plaatsen

Ik wil een keukenkraan met douche geplaatst hebben op een normale wasbak. Hier zit nu een oude kraan op maar de slang is gescheurd. Ik regel zelf de materialen. Oude kraan moet nog wel verwijderd worden.

Doorstroomverwarmer plaatsen

Doorstroomverwarmer mogelijkheid in flat (appartement begane grond), flat heeft 1 fase 25 A is door Enexis 3 fase 25 A van te maken voor 207 Euro. 3 x 35 A kost 600 per jaar dat gaan we niet doen. Appartement zelf heeft al veel zekeringen maar moet waarschijnlijk ook aangepast? Wat is er wel en niet mogelijk en wat kost het. Welke doorstroomverwarmer nodig voor douche, keukenkraan, wastafelkraan badkamer. En heeft dit nog invloed op de hoeveelheid warm water en de druk. Er wonen 2 personen zoon/schoondochter welke graag onder de douche staan. Wie kan dit geheel voor ons regelen en wat kost dat?? Hoorde ook iets over lage druk kranen nodig?????????

Kranen vervangen in de keuken en douche

Wat is de prijs van het vervangen van 1 keukenkraan en 1 douchethermostaatkraan? Materiaal regel ik zelf.

Leidingen vervangen

Ik heb onlangs een huis gekocht met moederhaard, die ik wil laten vervangen door een CV ketel. De moederhaard is wel aangesloten op radiatoren, maar de leidingen zijn verouderd en niet weggewerkt in de muren. Bovendien zijn de douche en keukenkraan nu nog aangesloten op een aparte geiser, en die wil ik ook graag op de CV ketel aansluiten. Het gaat om een 3-kamer bovenwoning van 75 m2. Graag een offerte voor de complete aanleg van een CW4 ketel, inclusief nieuwe leidingen die zijn weggewerkt in de muur (de muren zullen daarna worden gestuct), inclusief BTW, en per onderdeel gespecificeerd.

Nieuwe geiser en waterleidingen laten plaatsen

In mijn caravan is geen geiser, geen aansluitingen voor een geiser, wel koud water in keuken en aardgas (naar kookplaat). We willen een douche maken, en zoeken iemand die onze reeds gekochte nieuwe aardgasgeiser( Moveflame 1) wil plaatsen, inclusief aansluitingen en de waterleidingen naar de nog door ons te plaatsen (douche)kraan en naar de al aanwezige keukenkraan wil aanleggen. De geiser moet in een buitenkast komen (kast maken we zelf) vlak achter de keuken. Waterleidingen liefst van vorstbestendig materiaal i.v.m. kans op bevriezen. Afstand kast/geiser naar keuken ongeveer 2.50 meter. en naar de douche ook ongeveer 2.50 meter.

Werkzaamheden nieuwbouw

Dank voor je tijd mijn mail even door te lezen en een kleine reactie te geven of je al dan niet interesse hebt in de werkzaamheden in nieuwbouw. Graag je richtprijs voor: 1. Aansluiting 2 wc's, wastafel in toilet en uitgietbak, aansluiting wasmachine, (optie: aansluiting keukenkraan), regenwaterpomp, hoofdwaterleiding, wastafel & kolomkast slaapkamer, badkamer: kranen (2 lavabo, 1 douche, 1 bad), meubel, kolomkast en douchewand; 2. Installatie gasaansluiting, leveren en aansluiten van verwarmingsketel & dakdoorvoer; 3. Aansluiting CV en 9 radiatoren; 4. Waterleidingen voor de paardenstallen leggen, merendeel ligt er al. Graag nog wat info over een gepaste regenwaterpomp. Indien je nog meer info nodig hebt, hoor ik het graag. Bij voorbaat dank! PS: je mag vrijblijvend chauffages aanbieden of eens langskomen voor meer info.

Nieuwe geiser laten installeren

In mijn woning hangt een oude open geiser. Deze wil ik graag vervangen door een nieuwe gesloten geiser met afvoer naar buiten. De afvoer moet door het raaamgedeelte, deze komt uit op de galerij. Daarom moet een raam voor de helft worden dichtgemaakt. En moet de afvoer lang genoeg zijn, zodat er geen gassen blijven hangen onder de galerij. De geiser is voor de keukenkraan, wastafel badkamer en de douche. Ik zou graag willen weten wat de mogelijkheden zijn en wat de kosten ongeveer zullen zijn. Alvast bedankt voor uw reactie.

Geiser voor keuken en douche vervangen

Ik wil graag een offerte aanvragen voor een nieuwe geiser voor de keukenkraan en de douche. De oude geiser voldoet niet meer aan de wensen. De vakman dient de geiser te leveren en te plaatsen. Kunt u dit separaat vermelden op de offerte?

Douche-, keuken en wastafelkraan monteren

Ik wil 3 kranen laten plaatsen. 1 thermostatische douchekraan, 1 keukenkraan en 1 wastafelkraan. Wat zou dat gaan kosten bij elkaar? Kunt u per telefoon een offerte geven?

Partners

Partners van Casius