Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Doorstroomverwarmer installeren voor de douche? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: doorstroomverwarmer installeren voor de douche. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: doorstroomverwarmer installeren voor de douche

Doorstroomverwarmer installeren voor keuken en douche

Ik wil graag mijn boiler in de keuken (levert ook warm water voor de douche) vervangen door een doorstroomverwarmer van bijvoorbeeld Clage. Is dit altijd mogelijk en zo ja wat zijn hiervoor de kosten?

Doorstroomverwarmer installeren voor de douche

Ik wil graag een doorstroomverwarmer op de zolder naast de CV ketel, zodat de CV ketel minder hard hoeft te werken om te kunnen douchen/bad (douche ligt op de eerste verdieping). We zijn een vijfpersoons huishouden met een douche en ligbad. We verbruiken gas voor koken, warm water en de kachel. Aangezien we een houtkachel hebben verbruiken we weinig gas (800 kuub per jaar). Als we het warm water uit de doorstroomverwarmer zouden halen dan verbruiken we geen gas meer voor het douchen. Graag een offerte voor een apparaat zonder krachtstroom en met genoeg capaciteit voor ons gezin, inclusief montage.

Doorstroomverwarmer installeren voor badkamer en keuken

Ik wil aardgasvrij gaan wonen. Daarvoor wil ik mijn huidige huurgeiser vervangen met de doorstroomverwarmer Clage CEX 11-13,5 KW. (Zie: -cex-u-11-135-kw en de bijlage). Deze doorstroomverwarmer komt wat mij betreft op dezelfde plaats te hangen als de huurgeiser: in 1 van de keukenkastjes boven het aanrecht. Een andere elektricien zal van tevoren de meterkast en elektriciteitsleidingen geschikt maken voor 3x25A 3-fasenstroom, maar zij hebben niet de expertise om de doorstroomverwarmer aan te sluiten. Daarom zoek ik een installateur die de Clage doorstroomverwarmer kan aansluiten bij mij. Dit moet een installateur zijn die zowel met elektra als met water mag en kan werken. Ik wil graag weten wat het kost in verband met de subsidie-aanvraag.

Doorstroomverwarmer installeren voor de douche

Ik wil een doorstroomverwarmer (Clage CEX-U 11-13,5 KW) installeren voor de douche. Er hangt nu nog een oude gasketel die eerst moet worden weggehaald. Daarnaast heb ik 3 groepen van 16A in de meterkast. Ik denk dat er nog een voorrangsschakelaar moet worden toegevoegd.

Doorstroomverwarmer installeren voor de douche

Ik wil de bestaande 80 liter boiler verwijderen en in plaats daarvan een doorstroomverwarmer in de douche plaatsen en separaat een kleine doorstroomverwarmer in de keuken. Capaciteit voor 2 personen.

Boiler door doorstroomverwarmer vervangen

We willen van onze oude huurboiler af en in plaats daarvan een doorstroomverwarmer op die plek hebben. Wat kost dat? Installeren + leveren doorstromer die groot genoeg is voor 2 persoons huishouden. Het wordt gebruikt voor verwarming van het water in de douche en keuken.