Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Digitale thermostaat aansluiten en installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: digitale thermostaat aansluiten en installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: digitale thermostaat aansluiten en installeren

Thermostaat van vloerverwarming vervangen

De Magnum elektrische vloerverwarming doet het niet meer. Huidige thermostaat is een 'Intelligent control digitale klokthermostaat' en lijkt niet meer te functioneren. Deze willen we laten vervangen door een Magnum-x-treme-control-klokthermostaat-825800. Graag offerte voor de thermostaat en de installatie hiervan; gaat dus alleen om het vervangen / aansluiten in de huidige contactdoos.

Digitale thermostaat aansluiten en installeren

Wij willen graag een digitale thermostaat in plaats van de oude draaiknop. De thermostaat kopen wij bij jullie in de winkel. Wat kost dit om aan te komen sluiten en te installeren?

Thermostaat en klep van stadsverwarming vervangen

Ik heb warmte van de NUON en wil graag de regelklep laten vervangen zodat wij kunnen gaan werken met de Honeywell digitale thermostaat. Graag een offerte met zowel draadloos als be-draad, en eventueel met app te bedienen, bijvoorbeeld de Honeywell lyric T6. Ik zou graag een offerte ontvangen voor de installatie van de klep en thermostaat.

Digitale thermostaat voor stadsverwarming installeren

Ik wil mijn zelfgekochte digitale thermostaat laten installeren. Wij hebben stadsverwarming.

Thermostaatknop vervangen van de stadsverwarming

Wij hebben een oude handmatige thermostaat knop in de muur die alle radiatoren regelt om de warmte af te geven. Wij maken gebruik van stadsverwarming. Nu willen we eigenlijk in plaats van deze knop een digitale klokthermostaat laten installeren. Graag zou ik willen weten of dit mogelijk is en wat de kosten daar van zijn. Er is een foto beschikbaar.

Thermostaatknop vervangen van de stadsverwarming

Wij hebben een oude handmatige thermostaat knop in de muur die alle radiatoren regelt om de warmte af te geven. Wij maken gebruik van stadsverwarming. Nu willen we eigenlijk een digitale thermostaat knop installeren. Op bijgesloten foto ziet u de oude thermostaat knop. Graag per mail een indicatie van kosten.

Loodgieters- en installatiewerk in huis

Klussen: 1) plaatsen van een buitenkraan inclusief afsluiter. Bij de voordeur zit de meterkast. Aan de andere zijde van de buitenmuur moet het kraantje geplaatst worden, of vanuit de keuken de leiding doortrekken. 2) vervangen van de kraan in de keuken, kraan nog niet aangeschaft. We willen een zwenkkraan ipv de vaste kraan die we nu hebben. 3) vervangen van de CV thermostaat, een digitale met duidelijk af te lezen thermostaat. Hoeft niet perse programmeerbaar te zijn.

CV en verwarming nakijken

Ik wil dat de CV-ketel nagekeken wordt en de radiatoren en vloerverwarming door het huis getest/gecheckt worden. De CV-ketel is regelmatig nagekeken maar het huis heeft twee jaar leeg gestaan. De vloerverwarming en radiatoren geven weinig tot geen warmte af. Tevens een digitale thermostaat monteren.

Thermostaat van stadsverwarming vervangen

Ik wil de thermostaat van de stadsverwarming vervangen door een digitale themostaat

Storing CV-ketel verhelpen

Ik heb een ketel: Econpact 135C. De digitale indicaties zijn weg. En van de thermostaat ook. Er is geen sprake van stroom uitval in de omgeving.