Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een vakman die mij adviseren en begeleiden bij betere isolatie en vewarming? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een vakman die mij adviseren en begeleiden bij betere isolatie en vewarming. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een vakman die mij adviseren en begeleiden bij betere isolatie en vewarming

Gasleiding verwijderen en afdoppen

Er loopt een leiding van mijn huis naar de buren waar hij de afgelopen tijd zonder mij weten gebruik van heeft gemaakt en ik wil die leiding verwijderd hebben

Adviseren en installeren van zonnepanelen of stralingspanelen

Ik heb een huis met 3 kamers en en een badkamer. Ik heb 6 zonnepanelen op het dak en wil daar graag optimaal gebruik van maken. Misschien wil ik er nog 2 of 3 panelen extra erop laten leggen. Of op een andere manier mijn huis elektrisch verwarmen. Ik kom graag in contact met een vakman die langskomt en mij kan adviseren. Ik hoop dat deze klus vóór de zomer afgerond kan zijn.

Adviseren en installeren van boiler of warmtepomp

Ik beschik over een vrijstaande woning op zandgrond met een leemplaat van 175 kuub. Wij willen graag van het gas af en daarvoor goed geïnformeerd worden over de mogelijkheden. Ik denk nu na over een (zonne) boiler of warmepomp. Het gezin bestaat uit 2 volwassenen en één kind. Ik kom graag in contact met een vakman die langskomt om dit te bespreken. Of ik verplaats mij naar de vakman.

Dakgoot schoonmaken

Dakgoten schoonmaken Wij willen voor en achter de dakgoten schoongemaakt krijgen. De voorkant is gewoon goed bereikbaar, aan de achterzijde hebben wij een veranda over de totale brede van de tuin. Hierdoor kun je niet bij de dakgoot met een ladder komen en een van mijn buren wil niet dat ik op zijn dak kom van zijn uitbouw om bij mijn dakgoot te komen. Je kunt ook niet op mijn veranda staan ivm schade die kan ontstaan. De dakgoten zijn van aluminium en 7 meter lang. Wie kan mij helpen ?

Vloerverwarming werkt niet: pomp is uit en mogelijk kapot

In mijn huis heb ik vloerverwarming op de begane grond (2 verdiepingen bovenop met "normale" verwarming). Het water in het huis werkt. Verwarming op de 1e en 2e verdieping werkt. Vloerverwarming werkt niet! Ik heb inmiddels vastgesteld dat het vanuit de separate pomp komt (robot grundfos upm3-o 15-60 autoadapt) die ook op de begane grond zit. Die heeft wel stroom, maar staat niet meer aan. Alle verzoeken om ze aan te krijgen mislukt. Graag iemand met expertise in verwarming zo spoedig mogelijk bij mij in Utrecht langs komen en repareren/verfangen/black magic.

Rookgasafvoer pelletkachel

Ik heb al jaren een pelletkachel die het altijd goed heeft gedaan. Sinds twee weken (harde wind) brandt hij slecht. Bij navraag blijkt dat misschien mijn rookgasafvoer niet deugdelijk is. Ik zoek iemand die mij daarover kan adviseren en het onderhoud en/of vervanging kan offreren. Ook zoek ik iemand die de kachel zelf een onderhoudsbeurt kan geven (de vorige was in februari). Ik durf de kachel nu niet te gebruiken en zit al een paar dagen met een elektrisch kacheltje. De woningbouw ‘eist’ gecertificeerd onderhoud.

Vernieuwen van CV ketel

Vervangen van de bestaande cv ketel door een nieuwe die eveneens meer warm water kan leveren voor de badkamer (CW6). Hiervoor zal de collector moeten worden aangepast en de afvoer worden nagekeken. Naast dit verzoek ben ik nieuwsgierig of een pelletkachel ook een optie kan wezen. Hierover laat ik mij graag informeren.

Renovatie van verwarmingssysteem in een tussenwoning

Ik zoek een CV-installateur die mij kan helpen met het vernieuwen van de verwarmingssystemen in mijn woning. Ik heb een tussenwoning die momenteel door middel van radiatoren en een CV-ketel verwarmd wordt. Nu zoek ik een manier om deze installatie voor lange termijn te laten renoveren. Dit zou kunnen door middel van vloerverwarming, nieuwe ketel/radiatoren, stralingspanelen o.i.d. Ik zoek een vakman die kundig advies kan geven voor mijn situatie.

Warmwaterleiding ontkalken en doorspoelen

Ik heb op dit moment weinig druk op de warmwaterkraan in de douche. De monteur die langs kwam om de ketel te controleren gaf aan dat de warmwaterleiding vanaf de ketel naar de badkamer naar alle waarschijnlijkheid moeten worden doorgespoeld en ontkalkt. Hij gaf mij het advies om met een installateur contact op te nemen.

Zinken goot vervangen

Ik ben op zoek naar iemand die de zinken dakgoot kan vervangen op 1 hoog en 6 mtr lang met afvoer. De nieuwe dakgoot moet weer van zink worden, naast mij aan beiden zijden hebben ze ook zinken dakgoten, dus dit lijkt mij het handigste. Afvoeren van de oude dakgoot kan ik zelf.

Partners

Partners van Casius