Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Designradiator in keuken plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: designradiator in keuken plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: designradiator in keuken plaatsen

CV-leidingen wegwerken en designradiator plaatsen

Ik wil in de woonkamer, slaapkamer, keuken en gangen de verwarmingsbuizen laten infreezen in de grond.

Designradiator in keuken plaatsen

Verwijderen van oude radiator, verleggen van de leidingen (het liefst oude vervangen door flexibele) voor de nieuwe radiator ( design handdoek radiator ) De leidingen komen uit het plafond. De nieuwe radiator kan pas opgehangen worden als de stukadoor is geweest. Dus je zal eerst de leidingen moeten doen, en later terugkomen om de radiator op te hangen.

Radiator vervangen

In mijn open keuken zit nu een hoge radiator (lijkt op Haceka designradiator Negev). Ik wil in plaats daarvan een gewone lage en kleine radiator (die ik nog moet kopen). Wat kost het vervangen van de radiator?

Diverse installatiewerkzaamheden

Mijn zoon gaat in Amsterdam wonen en we willen daar graag wat installatiewerk laten verzorgen. Het gaat om het ophangen van een badkamermeubel in de badkamer en installeren van een kraan daarop. Verder moet er een douchestang met kraan gemonteerd worden en een designradiator. Ook moet er in de keuken een kraan worden aangesloten en een gasfornuis. Daarvoor is nog geen gaskraan aanwezig. De overige materialen zijn er al wel. We willen dit graag op heel korte termijn laten verzorgen en ontvangen graag vooraf uw prijsopgave.

Designradiator plaatsen in de keuken

Radiator (design) plaatsen in keuken, oude radiator is al verwijdert, weet alleen niet de maat, de inhoud en dergelijke. Hierin zou ik mij graag laten adviseren door de vakman.

Radiatoren in huis laten vervangen

Graag zou ik in de woonkamer, keuken en badkamer nieuwe radiatoren willen met een plat voorfront, bijvoorbeeld de Haceka paneelradiator. In de woonkamer 2 stuks van 60 bij 40 met thermostatische kraan. In de keuken 1 stuk van 160 bij 40 ook met thermostatische kraan. Badkamerradiator een designradiator voor handdoeken, bijvoorbeeld de Haceka met kraan van 60 bij 119. Alles mag dus wel van een ander merk zijn wat wellicht beter is. Het is in een woning uit 1999.

Diverse loodgietersklussen

Wij hebben enkele loodgietersklussen waarvoor wij graag uw offerte willen ontvangen. Het gaat om het vervangen van een kraan in de keuken en in de douche en het vervangen van een verwarmingsknop van een designradiator. Wij zullen de materialen zelf kopen maar laten de montage graag over aan de vakman.

Kleine designradiator ophangen in de keuken

Ik wil een kleine designradiator laten ophangen in de keuken. Uit het plafond steken al 2 afgedopte verwarmingsleidingen, daarop moet een aansluiting worden gemaakt. Ik heb de radiator al gekocht, de buizen en aansluitmaterialen laat ik graag door de vakman verzorgen. Ik ontvang graag uw offerte.

Een designradiator vervangen en een radiator herstellen

Ik wil de designradiator in mijn badkamer graag laten vervangen en de designradiator in mijn keuken laten repareren, omdat die een klein beetje lekt. Er mag ook een aparte aanbieding worden gedaan voor de levering van de radiator. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen en ontvang graag uw gedetailleerde offerte.

Radiator vervangen door een designradiator

Ik wil een bestaande dikke ouderwetse radiator in de keuken, vervangen door een designradiator van Jan de Bouvrie nr. 356654, gekocht bij de Gamma.

Partners

Partners van Casius