Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakgoot vervangen achterzijde? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakgoot vervangen achterzijde. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakgoot vervangen achterzijde

Dakgoot vervangen achterzijde

De dakgoot aan de achterkant is aan vervanging toe. Hij is volgens mij van zink en 5,57 lang. De dakgoot zit op ongeveer 5 meter hoogte. Graag laat ik de voorkant ook bekijken.

Drie dakgoten vervangen

wij zoeken een bedrijf om de dakgoot (drie woningen naast elkaar) te vervangen. Ongeveer 6-7 meter per huis. Het is een zinken dakgoot met houten plaat.

Vervangen dakgoten voor en achterzijde van 3 huizen

Graag een offerte voor vervanging van de dakgoot van 3 huizen. Bet is een blok van 3 huizen,, dus 2 hoekhuizen, en de dakgoot moet aan de voor en achterzijde vervangen moeten worden. Gaat om het vervanging van het zink en de houtenbak. De bak wil ik voor kunststof vervangen, het zink mag ook als het past. Totaal 18 mtr voorzijde, 18 mtr achterzijde en 4 hoekstukken, voor alle 3 de huizen.

vervangen zinken dakgoot

Ik wil graag zink van mijn dakgoot laten vervangen . De dakgoot is 6 meter lang.het hout is nog goed (houtenbak uit 1932) watzou dat ongeveer kosten

Dakgoot vervangen

Ik wil graag 2 x 6 meter dakgoot laten vervangen. Ze zijn nu van hout en ik wil graag kunststof ervoor terug. Afvoerkosten graag apart op de offerte. Aan de achterzijde heb ik een veranda, dat is met het bereik van de dakgoot iets lastiger.

Het vervangen van een dakgoot

Ik zoek een loodgieter die mijn bakgoot kan vervangen. Ik heb lekkage aan de bakgoot bij de woonkamer. Deze goot zit om 2,20 boven de grond, is 5,5 meter lang. de goot eindigt aan 1 kant bij een rechte-afsluiting, aan de andere kant loopt de goot door naar de buren (die hun goot niet vervangen willen hebben). De bestaande goot is van zink en komt uit 1983.

Vervangen dakgoten en loodslabben van 5 huizen

Wij willen met 5 huizen onze zinken dakgoten vervangen. Het gaat om circa 90 m dakgoot (zink, verdeeld over 2e verdieping, 1e verdieping uitbouw en 3 kleine schuurtjes). Wij willen weer zinken dakgoten. Aan de voorkant is het boven de eerste verdieping. Aan de achterkant zijn er aanbouwen. 1 woning heeft geen dubbele dakgoot aan de achterkant, dit is een hoekhuis. Afvoerkosten graag apart op de offerte vermelden. Afvoerpijpen met bladscheiders (graag los op offerte). Er moet circa 27 m loodslabben vervangen worden.

Dakgoot vervangen of repareren

Beste, Onze dakgoot moet voor en achter gerepareerd worden, misschien vervangen. Het betreft een rijtjes huis van 6 meter breed. Ik weet niet goed van welk soort materiaal de dakgoot is gemaakt, ik denk geen kunststof. Het is een huis uit jaren 1977. Waarschijnlijk is het zink, geen aluminium in ieder geval. De ombouw is trespa, deze liever niet vervangen. Als het kan de dakgoot vervangen door pvc, maar ik weet niet of dat lukt met de aansluiting op de buren. Het liefst zo goedkoop mogelijk. We horen het graag.

Zinken dakgoten vervangen

Zinken dakgoot van tussenwoning voor en achter vervangen. Het gaat om een midden woning, het is een ingebouwde goot. De afmetingen zijn 6.40 breed, dit is per goot, dus keer twee. De goten zijn goed bereikbaar.

Dakgoot repareren of vervangen

Dakgoot is ontwricht waardoor en waterlekkage ontstaat. Dakgoot is waarschijnlijk vanuit jaar 1980. 5-6 meter lang, rond 2.5-3 meter

Partners

Partners van Casius