Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakgoot reparatie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakgoot reparatie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakgoot reparatie

Dakgoot reparatie

De dakgoot is lek en moet gerepareerd of vervangen worden. De dakgoot is ongeveer 10 meter lang, en het is een zinken dakgoot. Liefst reparatie ivm vervanging dak binnen nu en 4 jaar.

Reparatie/vervanging zinken dakgoot

Mijn zinken dakgoot in V-vorm is op de knik gescheurd en dus lek. Graag advies/offerte over reparatie of vervanging. Lengte: 11 m.

Dakgoot reparatie of 6m vervangen

Vervangen of repareren van een dakgoot over een lengte van ongeveer 6 meter.

Dakgoot reparatie

Waarschijnlijk is er een las los van mijn zinken dakgoot en daardoor lekkage. Is al een keer gerepareerd maar gaat weer los.

reparatie dakgoot

dakgoot lekt, eengezinswonng.

Dakgootreiniging/reparatie

De dakgoot van 6 meter breed aan de voor- en achterzijde reinigen. Op diverse plekken is deze lek aan de voorkant en moet gerepareerd worden. Het liefst met een afdichtingscoating zoals "Gootfix".

Reparatie aanhechting regenpijp op zinken dakgoot

Door hevige regenval lekkages bij de goot. Een van de oorzaken is dat de regenpijp aan de dakgoot is losgescheurd van het zink. Dit moet op korte termijn hersteld worden. Daarna advies over verdere renovatie van de goot wat over bijvoorbeeld een maand kan worden uitgevoerd.

Dakgoot reparatie

Het repareren van een lekkende dakgoot van een schuurtje. Op een plaats. Waar de regenpijp eruit komt.

Reparatie dakgoot

Een dakgoot van ca. 3 meter loopt scheef af naar de verkeerde kant, met als gevolg dat water van het dak niet geheel wegstroomt en bij vriezen de goot verstopt. Het dient hersteld/gerepareerd te worden.

Reparatie zinken dakgoot

Een naad van een zinken dakgoot is los gegaan. Dit moet gerepareerd worden. Naad van 50cm.