Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwe dakgoot laten plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwe dakgoot laten plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwe dakgoot laten plaatsen

Nieuwe dakgoot laten plaatsen

Onze dakgoten lekken op verschillende plekken dus er moeten echt nieuwe komen. Ze zijn ongeveer 4 meter lang . Ik weet nog niet welk soort dakgoten we moeten doen graag willen we de prijzen inzien en wanneer jullie er ongeveer tijd voor hebben.

Zinken dakgoot plaatsen

Ik wil een nieuwe zinken dakgoot monteren. Deze moet plusminus 6 meter zijn. De dakgoot zit op de 2e verdieping.

Buitenkraan aanleggen en regenpijp repareren

We willen een vorstvrije buitenkraan aan de achtergevel van ons nieuwbouwhuis laten plaatsen. Aan deze zijde is er een kruipluik en een mogelijkheid om de waterleiding door te trekken. Dit is ongeveer 1 a 2 meter. Verder is de verbinding tussen de dakgoot en de regenpijp bij het balkon los geschoten en deze dient vast gezet te worden.

Energiezuinige ketel plaatsen

Ik zou graag wat informatie ontvangen over de situatie rondom mijn huidige installatie op de 2e verdieping van mijn 2-onder-1 kap woning, 150 m2 woonoppervlakte, ~500 m3 inhoud. Ik zoek een ketel van klasse CW5 welke aanzienlijk energiezuiniger is dan de huidige. Hieronder nog meer informatie over mijn situatie: Huidige ketel: Radson VR uit 1994 + bijbehorende boiler (betreft CR ketel) Geaard stopcontact binnen een straal van 1 m aanwezig Afvoer is reeds aangelegd via de dakgoot Rookgasafvoer zit momenteel direct op een schoorsteen Leiding werk is in goede staat en er is veel ruimte om te werken. Foto’s kunnen natuurlijk gemaakt worden op uw verzoek.

Houtkachel plaatsen met afvoer door dak aanbouw

Wij zouden graag een houtkachel in onze woonkamer willen plaatsen waarbij de afvoer pijp door het dak van de aanbouw gemaakt moet worden en boven de dakgoot uit moet komen. Er zal dus vakkundig een gat in het dak van de aanbouw gemaakt moeten worden en ook vakkundig afgemonteerd moeten worden.

Dakdoorvoeren maken en controleren

Zoals foto op het dak laat zien: wil ik 1 dakdoorvoer dicht laten maken, de pan hiervoor ligt in de dakgoot. Verder wil ik 2 nieuwe dakdoorvoeren van 160 mm, dit voor mijn warmtepompboiler. Materiaal zal ik in overleg zelf aanleveren. Tevens lekt de ontluchter af en toe rond de dakaansluiting aan de binnenkant, ik vermoed door condens. Graag inspecteren en eventueel vervangen voor pvc in plaats van lood? Werkhoogte is rond de 10 a 12 meter en alleen goed vanuit het raam en de dakgoot te bereiken. Een ladder is lastig te plaatsen.

Zinken dakgoot repareren en een afvoerpijp plaatsen

Ik zoek een loodgieter voor het repareren van een zinken dakgoot van 7 meter lang. Op de naden is hier en daar sprake van lekkage. Verder moet de afvoer vanaf het dak naar een dakterras worden verbeterd door een pijp te monteren. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Plaatsen van kachel + aanleggen rookkanaal

Een houtkachel plaatsen, de Dovre Tai 35 Wt. De afvoer direct naar buiten en de rest van de afvoer langs de gevel plaatsen. Of vanaf de dakgoot omhoog. De overstek is Specificaties: • Zwart gelakt gietijzer • HxBxD: 745 x 520 x 365 mm • Gewicht : +/- 100 kg • Lengte houtblokken: 35 cm • Min.-max. vermogen.: 6,5 kW • Rendement hout: 81,4% • Plaats rookafvoer: boven/achter • Pijpdiameter: 150 mm Het gat voor de afvoer zo spoedig mogelijk maken, in ieder geval voordat de stukadoor komt.

Houtkachel plaatsen in een nieuwbouwwoning

Ik wil graag een offerte laten maken voor het plaatsen van een houtkachel. Wij hebben een uitbouw van 1.20 meter en de afvoer zou daar doorheen moeten. De pijp komt uit en door een plat dak en moet dan via de achtergevel boven de dakgoot uitkomen. Bijgevoegd een foto van het dak van de uitbouw. De kachel is van het merk Livin' Flame. De kachel zal ik zelf aanschaffen, alle overige materialen graag meenemen in de offerte.

Regenpijpen en goot van zink plaatsen

De huidige plastic regenpijpen zijn vaal geworden (na 8 jaar) en sluiten niet overal even goed meer. Willen deze rondom vervangen voor zinken exemplaren. Een behoorlijk aantal meters regenpijp, vrijstaande woning, dus rondom. De goten zijn een meter of 6 hoog, een paar maar 1 verdieping hoog. In totaal 7 kortere pijpen en 3 hoge. Inclusief een zinken dakgoot aan onze overkapping. Dat is 6 meter lengte. Graag een offerte inclusief materialen en arbeid.

Partners

Partners van Casius