Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakgoot leveren en monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakgoot leveren en monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakgoot leveren en monteren

Dakgoot leveren en monteren

Oude dakgoot is al verwijderd, ombouw is okay, wij zoeken alleen nog een dakgoot en een loodgieter die kan monteren. Het maakt niet uit van welk materiaal het gemaakt moet worden. Het moet ongeveer 10 meter lang worden en 3 meter hoog zitten.

Installeren van Houtkachel (voorzet)

De houtkachel (Invicta Chamane) staat in de nieuwe aanbouw. Er dient nu nog een rookkanaal door de gevel aangelegd te worden. Het rookkanaal gaat door de gevel, boven de houtkachel met bovenaansluiting. Buiten de gevel gaat de pijp 5-7 meter omhoog, zodat deze voldoende hoog boven de dakgoot uitkomt. Opdracht: Leveren materialen aansluiting en plaatsing daarvan zodat de houtkachel operationeel is. Foto 1: Kachel in de woonkamer op de plek waar deze aangesloten moet worden. Hij staat in de hoek met aan beide zijden een tuindeur. Foto 2: Buitenzijde van het huis, de kachelpijp loopt aan de linkerzijde van het huis naar boven.

Dakgoot vervangen

Dakgoot vervangen van ongeveer 7 meter aan voorkant van de woning. Zinken dakgoot leveren en plaatsen.

Ons huis is 100 jaar oud met een ...

Ons huis is 100 jaar oud met een Wolfeind dak. Vermoedelijk lekt het enigzins bij de nok. Aan één kant lekt de zijkant van het dak (dakgoot) andere kant is slecht. Onze HR combi ketel is 16 jaar oud met vloerverwarming. HR ketel vervangen en leveren goed merk en vloerverwarming reinigen en nakijken.

Het leveren en aanbrengen van 75-100 ...

Het leveren en aanbrengen van 75-100 meter zinken dakgoot. Het betreft renovatie van een bestaande dakgoot welke door ons gesloopt wordt. Standaard bakgoten zink.

Ik wil de pvc dakgoot vervangen door ...

Ik wil de pvc dakgoot vervangen door zinkenmastgoot M30 rondom ons huis. Ons huis is een oud arbeidersboerderijtje. Ik zoek een persoon/bedrijf die mij het zinkwerk kan leveren. Het gaat om ongeveer 45 strekkende meters goot. Met diverse afvoerkanalen en 1 binnenhoek. Montage van de goten wil ik zelf doen, het soldeerwerk aan de vakman overlaten.