Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakdoorvoer maken in een pannendak? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakdoorvoer maken in een pannendak. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze loodgieters / installateurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in uw regio.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakdoorvoer maken in een pannendak

Dakdoorvoer maken in een pannendak

Ik wil een dakdoorvoer laten plaatsen op ons pannendak. Hierop kan ik dan de afvoer van de wasdroger aansluiten die op de zolder staat. De hellingshoek van het dak is ongeveer 45°. Ik zorg zelf voor alle materialen. Ik ontvang graag uw offerte.

Dakdoorvoer laten plaatsen

Op de derde verdieping van onze woning zouden wij graag een dakdoorvoer laten maken ten behoeve van de droger afvoer. Het betreft een schuin dak. Het dak is gemakkelijk te betreden via de dakkapel op de derde verdieping.

Rookkanaal en dakdoorvoer voor de pelletkachel aanleggen

Ik heb een palletkachel via marktplaats gekocht en wil hiervoor een rookkanaal/dakdoorvoer laten maken. De aanleg dient te gebeuren in een winkelpand waar geen bestaande afvoeren aanwezig zijn. De totale hoogte tot aan dak zal rond 4 meter zijn, afhankelijk waar de kachel komt te staan in verband met een schuin dak. Werkplek is beschikbaar.

Dakdoorvoer maken voor houtkachel

Wij willen graag een dakdoorvoer voor onze houtkachel. Spullen zijn aanwezig, en is al aangesloten tot op zolder. Het gaat dus alleen om het laatste gedeelte van de rookkanaal, zowel het creëren van een doorbraak als het aansluiten van het laatste deel aan buizen. Het gaat om een scharnier dak met hout, isolatiemateriaal en dakpakken.

Ventilatie aanleggen

In een nieuwbouw woning met kanaalplaatvloeren zijn sleuven en gaten in betonnen plafonds aanwezig om het ventilatiesysteem aan te leggen. Op de begane grond vier afzuigpunten, op de eerste verdieping eentje in badkamer en eentje in toilet. Op de tweede verdieping eentje in badkamer. Voor het grootste gedeelte moeten instort kanalen worden gebruikt. Ik heb afmetingen staan in mijn autocad tekening. De dakdoorvoer is aanwezig. De Itho Daalderop Optima Inside CVE CO2 pakket HE 415m3/h moet gebruikt worden. Bedoeling is om de complete werkzaamheden te verrichten. Mag inclusief of exclusief materiaal, dat kunnen we bespreken. Indien interesse zou ik graag een afspraak op locatie willen maken. Dan heeft u goed beeld om een offerte te maken. Overigens is de beschrijving hierboven voor 1 woning. De opdracht gaat over 2 woningen. Daar mag de prijs ook op gebaseerd worden.

Dakdoorvoer maken in buitenberging

Mijn aanbouw buitenberging ventileert onvoldoende, heb zelf een dakdoorvoer gekocht maar geen idee hoe ik het gat moet zagen. Graag offerte voor montage en afdichting (kit, pur?) In bijlage foto's van buitenkant, binnenkant en de dakdoorvoer. Ik ben telefonisch slecht bereikbaar, graag reactie per email.

Dakdoorvoer door schuin dak voor mobiele airco

- Dakdoorvoer maken in schuin dak (pannen aan de buitenkant); - Dak doorvoer moet in diameter 15 cm zijn (zo groot is de buis die we aan de binnenkant moeten aansluiten; - Het gaat om een complete dak doorvoer, inclusief levering en installatie; - Eindresultaat moet er uiteraard netjes uitzien van binnen en van buiten; - Dak doorvoer gaat gebruikt worden voor afvoer warme lucht van (mobiele) airco; - zie op foto, ronde rondje is indicatie waar deze zou moeten komen aan de binnenkant.

Aanleggen mechanische ventilatie

Wij willen een mechanische ventilatie box laten installeren met een nieuwe dakdoorvoer. 2 Afvoer kanalen en dakdoorvoer aanwezig. Alleen een nieuw kanaal vanuit de badkamer naar zolder aanleggen en de box dient geïnstalleerd te worden. Bij maken gat in plafond badkamer kom je uit binnen een meter van de te plaatsen mechanische ventilatie box uit. Graag een offerte voor de complete klus, inclusief de mechanische ventilatie box.

Rookkanaal aanleggen in een veranda

Recent hebben wij een houten blokhut met veranda in onze tuin laten plaatsen waar wij, met oog op de naderende mooie avonden, graag een houtkachel onder zouden willen plaatsen. De houtkachel hebben wij al in ons bezit echter zouden wij graag wij het aanleggen van het rookkanaal uit handen willen geven aan u als vakman/vrouw. Even wat feiten op een rij zodat u een passende offerte kan maken: - het betreft hier een houten blokhut met een nokhoogte van 255cm met een EPDM dakbedekking; - de houtkachel, een Cosistoves "mid" 13kW, hebben wij inmiddels in ons bezit; - de kachel komt tegen een stenen muur aan te staan; - De kachel is 80cm hoog en heeft een diameter van 150mm; Wensen: - bij voorkeur zwart/antraciet RVS enkelwandig rookkanaal van de kachel tot aan de nok waarna de dakdoorvoer - Vanaf de nok (door het dak) tot een meter boven de veranda willen wij dat het rookkanaal dubbelwandig is i.v.m. warmte/brandpreventie. De kleur van het rookkanaal maakt ons hier niets uit maar wel dat deze van RVS is; - dak van de veranda weer waterdicht maken m.b.v. doorvoer/schouwplaat welke afgekit en graag daarna nog voorzien van een stuk EPDM - Het rookkanaal voorzien van een regenkap dan wel een andere passende oplossing - volledig aansluiten kachel op het nieuwe rookkanaal.

Dakdoorvoer voor de wasdroger maken

Ik wil een dakdoorvoer ten behoeve van de afvoer mijn wasdroger laten plaatsen. Het gaat om een schuin dak met pannen, van een tussenwoning. Aan die kant van het dak is geen raam aanwezig. De dakdoorvoer dient geleverd te worden.

Partners

Partners van Casius